:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Tecavüz ve babanın dramı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
51844.jpg

Birlikte içki içtiği gençlerin tecavüzüne uğrayan kızı tecavüzcünün babası kurtardı.

İzmir'in Bornova İlçesi'nde 14 yaşındaki C.S.'ye zorla içki içirip, tecavüz ettikleri iddia edilen her ikisi de 19 yaşındaki O.P. ve A.K. ile genç kızı hastaneye götürüp bırakan O.P.'nin babası S.P. gözaltına alındı.

Olay, dün saat 24.00 sıralarında Rafetpaşa Mahallesi 5147 sokak 17 numarada meydana geldi. Kars Kağızman nüfusuna kayıtlı olan ve Naldöken Köyü'nde oturan C.S., dün öğlene doğru annesinden izin alıp arkadaşlarıyla bayramlaşmaya çıktı. Baba Ö.S., kızı C.S'nin gece eve gelmemesi üzerine karakola gidip kayıp başvurusu yaptı. Baba Ö.S., bir yandan da yakınlarıyla birlikte hastanelerin acil servislerine gidip kızını aradı. Ege Üniversitesi Acil Servisi'nde kızını bulan baba, tecavüze uğradığını öğrenince yıkıldı. Polis olayın zanlıları O.P., A.K. ve kızı hastaneye götürüp bırakan O.P.'nin babası S.P.'yi gözaltına aldı.

Genç kız hastanede verdiği ifadesinde başından geçen olayı şöyle anlattı:

“O.P. ile daha önceden arkadaştık. Gündüz buluşup dolaştık. Akşam olunca, önce A.K.'nin evine gittik. Burada votka içmeye başladılar. İçmeyeceğimi söylediğim halde, bana da zorla içirdiler. A.K.'nın evde anne ve babası olduğu için, O.P.'nin evine geçtik. Burada üstümü çıkarıp ikisi zorla tecavüz etti. Alkolün etkisiyle sızdılar. Ben de aşırı kan kaybettim. Kendimden geçmiştim. Gözümü hastanede açtım. İkisinden de şikayetçiyim.'' O.P. ve A.K. suçlarını kabul etti. O.P., ifadesinde “Kendisiyle daha önceden arkadaşlığımız var. Telefon açıp buluşmak istediğini söyledi. Buluşup üçümüz birlikte bir süre gezdik. Ardından içki alıp, A.K.'nın evine gittik. Burada içki içmeye başladık. kendisi de içeceğini söyledi. Alkolün etkisiyle ne yaptığını bilmiyordu. A.K.'nın anne babası evde olduğu için, bizim eve gittik. Burada sırayla birlikte olduk. Kendisi istedi. Biz zorlamadık'' dedi. A.K. da aynı yönde ifade verdi.

Genç kızı hastaneye bırakan O.P.'nin babası S.P. ise, ifadesinde “Bayram gezmesine gitmiştik. Eve geldiğimde genç kızı ve çocukları çırılçıplak buldum. Kızın durumu iyi değildi. Aşırı kan kaybetmişti. Arabayla hastaneye götürdüm. Eğer erken eve gelmeseydik, belki kız ölmüş olacaktı. Ben insanlık görevini yaptım'' dedi. Hastanede tedavi altına alınan genç kıza tecavüz edildiği belirtildi. Zanlılar işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.




kaynak:intrnethaber
tel ustunde yuruyorlar bu devirde artik herkez cambaz olmus kimseye arkadas diye guvenmeyeceksin!!!
kızda da suç var aslında
kızın ifadesi yalan erkekle eve gidebiliyo içmiyo Confused saçma zorla içiremezler aman boşver yoksa hakaret edecem :S

blue_belial

sen mılletın evıne gıdıp ıcersen, ayıldıgındada o onemsemedıgın namusunu bulamazsın yerınde.
kımsede kımseye zorla ıcıremez.

14 yasında kızın o cocuklarla ne ısı var...

Allah kımsenın basına vermesın ya, dusunmesı bıle kotu
bişi sorucm kız başına nesine güvenip erkeklerin evine gidio hayret bişi