:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Aşkı Yalnızlık İle Yaşamak ...
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Aşkı yalnızlık ile Yaşamak !
Aşkın Varlığına İnanmayanlara …
Bir Erkan Özcan Klasiği ..
Kolay bir lokmaydı onun için … Nasılsa seviyordu bu onun hoşuna gidiyordu ama daima karşısına çıkması da rahatsız ediyordu … Gününü gün ediyor istedikleri ile ilişki kuruyordu . Fakat arkasındaki gözü yaşlıyı da asla bırakmıyordu bir umut veriyor sonra yine kayboluyordu ortadan …

Bütün bir lise dönemi böyle geçmişti … Ta ki okul bitene kadar ! Okul bitmeden önce ona bir şans vermişti ama sadece tatmin olmak için bir başkasını bulana kadar onunla oyun oynayacaktı … Nasılsa onu seviyordu oynasada arkasında olacaktı daima … Bir başkasını buldu sonunda ve ayrıldı , kısa bir süre sonra eskisinden farklı bir şeyler olduğunu anlamaya başladı … Artık o arkasından koşmuyordu … Hatta hiç karşısına çıkmıyordu ! Oysa okulda daima sevdiğini dile getiriyor arkadaşları ile haber gönderiyor onunla olmak için binbir şeyler yapıyordu … Ama artık yoktu işte ! İlk başlarda “ Kurtuldum sonunda “ dedi . Ama onu dşünemeden de edemiyordu ! Neler oluyordu böyle ! Aşka inanmayan bir kişi yoksa aşık mı oluyordu ? “ Hayır Hayır “ dedi olamaz böyle bir şey .. Aşk bir masal dedi ! Ve çocukken inanırdım masallara !

Her akşam onu düşünmeye başladı , kendini tutamıyordu ! Olmuyordu işte ! Ona gitmek istedi yapamadı ! Çünkü zamanında onunla çok oynamıştı … Tutamadı sonra kendini telefonunu arayacaktı gizlice sesini dinleyip kapatacaktı … Ama numarası bile yoktu ! Bir arkadaşından numarasını aldı , sonra elleri tuşlara gidip geldi sürekli , arayacak konuşacaktı ! Sadece dostça bir konuşma olacaktı , sadece hal hatır soracak ve dalga geçicek bundan kurtulacaktı ! Ama olmadı işte , sesini duymaya bile cesaret edemedi … Mesaj çekmeye karar verdi birden ! Evet dedi evet mesajla daha kolay ! Ancak söylecek bir kelime gelmiyordu aklına tek bir cümle vardı o da Seni Seviyorum … Binlerce kez yazılar yazdı tekrar sildi ! Mesajda çekememişti !

Acı çekiyordu artık … Geceleri onun için daima puslu ! Ay hiçbir zaman onun üzerine doğmuyor ! Artık hiçbir ilişkisi güzel gitmiyor ! Oyuncuydu o önceden şimdi oyun olmuştu. Anlamıştı ama nedenini çünkü o başkasını seviyordu ! Zamanında onu deliler gibi seven birini seviyordu ! Ama arayamazdı ! Göremezdi ! Yanına varamazdı !

Nedenini çok iyi biliyor artık ve bu acı ile yaşamaya devam edecek ! Ta ki aşk kapısını çalana dek ! Ama biliyor ki aşk hiçbir zaman gelmeyecek , bir umut işte sadece bir umut ! Çünkü o sevenle değil aşk ile oyun oynamıştı ve artık aşk onunla oyun oynuyordu !

Okuduğunuz bu metin yaşanmış bir hikayedir ! Bana gönderilmiş bir ibretname ! Arkadaşa diyecek bir şey bulamadım zaten o da bir mesaj beklemiyordu ki benden biliyordu çünkü , diyecek tek şey pişmanlığın fayda vermeyeceği … O artık aşkı yalnızlık ile yaşıyor …
Dostlarım aşka sahip çıkın , seveni asla unutmayın ve daima bir şans verin aşka! Sizi sevene daima bir şans verin ! Kararsızlık şeklinde davranmayın , unutmayın en kötü karar bile kararsızlıktan daha iyi bir karardır … Hele ki bu duygu ile ilgiliyse !
Siz siz olun , kapınızı çalan aşka bir buyur edin yoksa ömür boyunca pencerede bir daha gelmesini beklersiniz ve o gelmez çünkü her 4 mevsimi sana vermiştir 5. mevsim yoktur ve olmayacaktır …
Erkan Özcan