:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kutsal bacak
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Hindistan'ın güneyinde 80 yaşındaki bir rahibin sağ bacağı 'sihirli güce sahip' olduğu gerekçesiyle 2 hırsız tarafından kesilip çalındı.
Andra Pradeş eyaletinin Tirupati kentinde meydana gelen olayla ilgili bilgi veren polis yetkilisi Pendakanti Dastgiri, geçen hafta 2 kişinin Hindu rahip Yanadi Kondaiah'a gittiğini ve sarhoş ettikleri rahibin 'sihirli' olduğuna inanılan sağ bacağını bir tırpanla keserek, kaçtıklarını belirtti.
Köylüler tarafından bulunup hastaneye kaldırılan rahip Kondaiah ise sağ bacağının mistik güçlere sahip olduğunu ve köylülerin de psikolojik ve fiziksel hastalıkları tedavi etme gücüne sahip olduğuna inandıklarını anlattı. Köylüler, Kondaiah'ın gelecekten haberler verdiğine de inanıyor.
Rahip Kondaiah ise gözyaşları içinde "Benden yardım isteyen insanlara hep iyi davrandım. Neden bana bunu yaptılar?" diyerek tepkisini dile getirdi.
Polis yetkilileri, olayın arkasında başka nedenler de olabileceğini, rahibe kızan hırsızların kendisinden intikam almak için bunu yapmış olabileceklerini belirtiyor. 20 yaşlarında olduğu sanılan zanlıların, rahibin söylediklerinden bazılarının çıkması nedeniyle bacağı kesip çaldıklarının düşünüldüğü, ancak olayın zanlıların yakalanmasından sonra netlik kazanacağı belirtiliyor.
Allah akıl fikir versin Smile adam iyiki gözleriyle ışık mışık saçmıyormuş yoksa onuda oyarlarmış bunlar
ahahahahaohohohohohuhuhuhujuju gülemekten ölecem yaaaa Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
onası oluo baca kesolar hayret bişi ya
İlginç:S yazık adama ne insanlar var ya :S
başka yerlerde kutsal olsa keserlermiydi acep Big Grin