:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Dokuz yaşındaki çocuk üç öğretmeni dövmüş
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
4611600.jpg
Berlin’deki Ludwig Cauer İlkokulu’nda okuyan dokuz yaşındaki Ömercan Köfteci, üç öğretmenini dövmek suçundan iki hafta okuldan uzaklaştırma cezasına çarptırıldı. Anne Süreyya Yılmaz, "O daha çocuk. Üç yetişkin öğretmeni nasıl dövsün?" diye tepki göstererek şikayetçi oldu.

BERLİN’de yaşayan anne Süreyya Yılmaz, oğlu Ömercan Köfteci’nin (9) okuduğu Ludwig Cauer İlkokulu’ndan gelen telefonda söylenenleri duyunca bir hayli şaşırdı. Çünkü, "Oğlunuz üç öğretmenimizi dövdü, çabuk gelin" deniliyordu. Süreyya Yılmaz, "Okula giderek hemen müdürle görüştük. Bize sadece, ’Çocuğunuz öğretmenlerimize saldırmak ve dövmek suçundan iki hafta okuldan uzaklaştırılmıştır. Söyleyeceğiniz bir şey varsa Noel’den sonra gelin’ deyince şaşırdık. Yanımızda titreyen çocuğuma bakmadı bile. Bu saçmalığın peşini bırakmayacağız" dedi.

3 B sınıfı öğrencisi Ömercan Köfteci ise olayın arkadaşlarından birinin kendisini kızdırmasıyla patlak verdiğini belirterek şunları söyledi:

"Sıra arkadaşım devamlı beni kızdırıyordu. Ben de ona el işareti yaparken öğretmene yakalandım. Bunun üzerine beni sınıftan çıkarmak istedi. Ben de direndim. Sınıftaki diğer öğretmenle beraber gelip yakamdan çekerek götürmek istediler. Ben de korktum ve gitmek istemedim. Beni elbisemden tutup çektiler. Yaka boğazımı sıkınca nefes alamadım. Bu arada eski sınıf öğretmenim de gelip elimden tuttu. Bir ara gözlerim karardı ve yere düştüm. Ama yine de gitmedim. Sonra sıraya oturttular. Ben ağlarken anneannemle annem geldi. Öğretmenler bana çok sert davrandı. Çok korktum ve ağladım."

Okulun Müdür Yardımcısı olan Völkner, konuyla ilgili fazla konuşmak istemediğini, çünkü olayın polise intikal ettiğini belirterek şu açıklamayı yaptı: "Olay anlatıldığı gibi değil. Ömercan, bir başka öğrencinin üstüne yürüyünce biz kendisini sözlü olarak uyardık. Dinlemeyince araya girdik. Engellemek için de yakasından tutmak zorunda kaldık. Şiddete izin veremezdik."
yok ya bukadar saçmalık olmaz ya bu ne böyle
9 yaşındaki çocuk yetişkin öğretmenleri dövecek bir de üçtane birden
ne saçma birşey ya allah akıl versin orda kaln türklere
4611600.jpg
Heys asLanım bnm bea..3 öretmen ha..Tongue


Yok ya oLmaz öLe $ey çocuk biraz toparLak ama ıı dövemez sanırsam..Big Grin
616745001197535376.gif
4611600.jpg

maaşallah olum bu ne hız arkandayım Big Grin vur vur inlesin tüm alamanya dinlesin öğretmenlerde ne salakmış Big GrinBig Grin
3 ünü birdenmi dövmüş acabaBig GrinBig Grineğer öyleyse bu 3 öğretmen şikayetçi olurken utanmamışmıBig Grinpüüü rezilllerBig GrinBig Grin
ay tvde gördüm 2 saat güldüm bide resmini koymuşlar suçlu gibiBig Grin dioki haberde bn daha çocuğum 3 öğretmeni nası dövim bn süpermen miyim?Big GrinBig Grinömercan köfteciBig GrinBig Grin