:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Herkez Bu Klipe Agliyor ..
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Herkes bu kliple ağlıyor! / video

131484.jpgŞırnak'ta şehit düşen Topçu Yüzbalı Sinan Eroğlu ailesine olan sevgisini minik ikizlerinin görüntüleriyle, Tarkan'ın şarkısıyla YouTube'a taşımıştı...



06 Aralık 2007 14:52 HABER3.com - Türkiye Şırnak Küpeli Dağı bölgesindeki operasyon sırasında şehit olan Topçu Yüzbaşı Sinan Eroğlu'nu, dün toprağa verdi.

131169.jpg
O, ikizlerinin babası için gün sayarken Al Yıldızlı Bayrağa sarılı tabutuyla karşılaştı.

Yüzbaşı Eroğlu toprağa verilirken eşi Tuba Eroğlu'nun içinde acıyla öfke, dilinde ise isyan ve dua vardı. Attığı her adımda koluna girip ona destek olanlar vardı.

131170.jpg

Türkiye bir evladını son yolculuğuna uğurlamanın üzüntüsünü yaşarken; o, hayat arkadaşını, 13 aylık çocuklarının babasını hain PKK'ın kurşunlarına şehit vermişti. Tüm acısına rağmen cenaze töreninde gözünde yaşlarla, dilinde duasıyla dimdik durdu.

Gözleri kan çanağına dönen şehit eşi, "taş bastığı yüreğiyle şehit benim şehidimdir, Türkiye'nin şehididir" diye göz yaşı döktü. Son selamı şehit kocasına yine o verdi.

131171.jpg

Yüreğindeki acı, içindeki öfke şehidinin arkasından ettiği dualar kan çanağına dönen gözlerinden okunuyordu.

Tuba Eroğlu, yakınlarının yardımıyla ayakta durup ağlamamaya çalışırken "Başka analar ve eşler ağlamasın" diye ağıt yaktı.

131172.jpg

Minik ikizlerini de getirdi cenaze törenine. Minikler anlamsız ama içleri buruk bir şekilde babalarının arkasından son kez baktı. 13 aylık ikiz çocukları Bade ve Kahraman babalarına sarılmadan, babalarını koklayamadan yetim kalmışlardı.

131483.jpg

Tuba Eroğlu'nun 1 yaşındaki ikizleri en son 4 ay önce gördükleri babalarının tabutunu, olan bitene bir anlam veremeden seyretti..

Bugün ise şehit olan Topçu Yüzbaşı Sinan Eroğlu'nun ailesine olan sevgisini ve özlemini paylaştığı bir video-klip çıktı ortaya.

Eroğlu, ailesinin görüntüsüyle süslediği Tarkan'ın şarkısıyla renklendirdiği klibi internette yayınlamıştı. Bugün herkes bu klibi izleyip gözyaşı döküyor.

İşte o klip...

[YT]aMum7ZkbKJM[/YT]
izlemiştim haberlerde gözlerim doldu bu kadar kötü şey mi olabilir Sad
Sad Terörü lanetliorum yaa olan küçücük çocuklara oluo o çocukları babasız büyütmeye kimin ne hakkı var tşkler çok güseldiSad
ayy cok üzüldüm simdi yaaa:S:S:S:S:S
bende rüyamda şehit olacağımı görmüştüm ya :S
hmmm :S:S:S:S:S:S:S:S
biz tanımadan bu kadar ağlıyoruz ...hanımı, annesi ne yapsın....Allah onlara sabır versin. şehidimize Allah rahmet eylesin...topcu yüzbaşı sanki gideceğini bilmiş gibi bu şarkıyı secmiş.:'(