:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: 1 Asker Sehit Oldu, 6 Terörist Öldürüldü ..
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Şırnak'ın Küpeli Dağı bölgesinde bugün çıkan çatışmada 4'ü kadın 2'si erkek 6 terörist öldürüldü, 1 subay ise şehit oldu.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, teröristlerin 7 Ekim tarihinde Şırnak'ta 1 astsubay ile 12 eri şehit eden terörist gruba mensup olduklarının değerlendirildiği belirtildi.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; güvenlik güçleri, Küpeli Dağı bölgesinde kış hazırlıklarını sürdüren bir grup PKK'lıya yönelik olarak bugün bir operasyon düzenlendi.

Operasyon sırasında Küpeli Dağı bölgesindeki bir sığınakta teröristlerle sıcak temas sağlandı.

Güvenlik güçlerinin "teslim ol" çağrılarına teröristlerin ateşle karşılık vermesi üzerine meydana gelen çatışmada, 4'ü kadın 2'si erkek toplam 6 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi.

Teröristlere ait sığınakta bol miktarda erzak ve örgütsel doküman ele geçirildi.

Etkisiz hale getirilen teröristlerin, 7 Ekim 2007 tarihinde 1 astsubay ile 12 eri şehit eden terörist gruba mensup oldukları değerlendiriliyor.

Operasyonda meydana gelen çatışmada 1 subay da şehit oldu.

Genelkurmay, "Vatandaşlarımızın bölgede huzur ve güven içinde yaşamalarını sağlamak maksadıyla, bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlara aralıksız ve kararlılıkla devam edilmektedir" açıklamasında bulundu.

PayLasim için tskLer sehidimize allahtan rahmet dilemekten baska bise gelmior elimizden