:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kalbim Ellerinde...Ben ise Sende Öldüm
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Kendimi tanımıyorum..hayattayım ama nefes alamıyorum..herşey anlamsız.ve sen gelmediğin sürece bu böyle devam edecek.bir zaman gerektirecekse eğer bu bir ömür..hiçbişey beni mutluluğa bırakmıyor.bugün çok yanlızım sen gelmessen yarınımdA bu. seni bırakmıycam dedin..bıraktın :... beni bekleme dedin...bekliycem . bana kızma ne olursun buna inanmaya mecburum..ÇÜNKÜ ben tek seninleyken mutluyum.öyle bir sevgiki benimki ben severken ölümü unutuyorum ,seninle ölüp seninle yaşıyorum.ama sen yanlızlıgı seçtin yada ben öyle sandım.Yaşadığı süre insanın başına herşey gelebilir

başına gelen herşeyle savaşırsın ama karanlıkta oldugunu düşünmezsin AŞKIN dışında...

sadece aşkta düşersin karanlıga nerde nasıl oldugunun ozaman farkına varırsın ve siyahtan başka renk görmez gözlerin toz pembelerde olsanda..

söylesene karanlıkta savaşırsan nasıl korursun kendini??

Aşta renk yoktur zaten..Aşk ya siyahtır ya da beyaz..Savaşmaya niyetliysen ve en başta kabullendiysen yenilgiyi aydınlık - karanlık farketmez.. yaşam ölüm farketmez.sen yoksan zaten ben ölmüşümdür.eger gömmek istersen karanlıga gömme beni...ben karanlıkta öldüm sende öldüm ama sende gömülmek istemiyorum.ŞİMDİ sana söylemek istedigim tek şey kaldı..BEN TEK SENİ SEVDİM.

kalbim ellerinde ben ise SENDE ÖLDÜM