:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: YüReGi CeBinde DéLiKanLı !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
"sana bir mektup yazdım. Sonra çekmecemden bir zarf çıkarıp adını yazdım. büyük harflerle yalnızca adını. Adresini bilsem gönderir miydim bilmiyorum. Mektup cebimde. Cebim yüreğime yakın. Yüreğim sende. Sen yüreğime yakın. Öyleyse mektup sende."Can dündar'a sevgilerle.
Benim ne cebime koyacak bir mektubun ne de sevgi ile dolu bir kalbim var. benim sana karşı sadece ümitlerim var. Yüreğimin en kuytu yerinde gizlenen ve gün geçtikçe küçülen bir parça ümidim var.
Senin farklı olman sana gönderdiğim çiçeklerden değil içimdeki ümidi besleyen o masum bakışların. Masum diyorum çünkü hala masum olduklarını düşünüyorum. Umarım ne düşüncelerim yanlış çıkar ne de baakışların yalancı.
Sen belki entektüel ararsın, ben kimilerine göre gericiyim. Sen belki espiriktüel adı altındaki yılışıklardan hoşlanırsın ben az konuşur soğuk kalırım. Sen yanında taşıyacağın kendilerine ciks denilen erkek ararsın ben yüreğini cebine koymuş delikanlıyım.Sen... Eğer sen bu sensen bana uzak Allah'a yakın ol. Eğer sen masum bakışlarınla ümitlerimi besleyensen bana yakın yüreğime ortak ol.
yureine saalık tŞK.....Smile
sagol melıke begendıgıne sevındım......
yüreğine sağlık serseri
eğer yüreğine cebindeyse en küçük yerlere sığacak küçük bir yüreğe sahipsin
ama eğer o yürek birini sevdiyse
sevilenle birlikte kainetı içine alacak kadar büyüktür yüreğin

paylaşımın için sağol koca yürekli arkadaşım...