:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sevmek Isterdim Ama Yok--
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
çok gusel yuregıne saglık
Yüreğine sağlık murat WinkWink
Konu qüzeL de konu iÇinde yapıLan yorumLar terßiyesizLikLer hiç qüseL deqiL Lazmurat ettiqin cümLeLere dikkat et ManeSia Sende. qidin o tür sorßetLErinisi ßaŞka yerde yapın.
Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Konu qüzeL de konu iÇinde yapıLan yorumLar terßiyesizLikLer hiç qüseL deqiL Lazmurat ettiqin cümLeLere dikkat et ManeSia Sende. qidin o tür sorßetLErinisi ßaŞka yerde yapın.


vay vay kusura k bkma jnmm :kizgin::kizgin::kizgin:


bidaha olurrrrr:kizgin:
eLeştiriye aÇık oLmaLısın Rep iStemekLe oLmuyor herŞey konun iLLa qüzeL oLacak diye ßirşeyde yok konuna lafım yok ama yorumlara var. ßirdaha oLursa o Senin terßiyeSizLiqindendir. o LafLarı ßanada deqiL maneSia ya söyLedin o yüzden ßenim için sorun yok. Adam yerine koyup Sana yaptıgın yanlışı söylemekle ben hata yaptım.
Ben sadece konudaki resme baktım ona göre yorum yaptım...Ama tekrar baktığımda yorumlara lazmuratın ve manesia'nın yapmış olduğu yorumları gördüm ve çok sinirlendim...Burası bu tür şeyelrin konuşulacağı yer değil...Bir derdiniz ve sıkıntınız varsa bu konuda gidip msn de konuşun bu konuları ve birdaha sakın buraya saçma sapan şeyler yazmayın...:hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir:
katılıyorum size arkadaslar
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben sadece konudaki resme baktım ona göre yorum yaptım...Ama tekrar baktığımda yorumlara lazmuratın ve manesia'nın yapmış olduğu yorumları gördüm ve çok sinirlendim...Burası bu tür şeyelrin konuşulacağı yer değil...Bir derdiniz ve sıkıntınız varsa bu konuda gidip msn de konuşun bu konuları ve birdaha sakın buraya saçma sapan şeyler yazmayın...:hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir::hayir:
Confusedmiley20:Confusedmiley20:Confusedmiley20:Confusedmiley20:


:kiyamam::kiyamam:

:o::o:


k bkmayinnn
ßu ne ߀a:S konu AmaCını a$mı$:S kendiniZe geLin miLLeT!:kizgin:
sadece konu güzel :S:S:S:S:S
Sayfalar: 1 2 3