:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sen Sev Beni
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sen Sev Beni ....

Şimdi yanılmalar vede hatalar gibi bakmayalım olaya olurmu , çünkü yanılmalar senin yüreğinde , olması gereken yanılma ise gözlerde . O olması gerekende malesef yok sende , iyikide yok yani , olsaydı ne yapardım bilmiyorum . Bu halime şükür yinede .

Şimdi gelelim bendeki sevgiye , biliyorsun ki tartışılmaz olanda en yüce olan yüreğimle sevdim seni . Allahdan bir zamanlar sende bunu itiraf ettin , sendeki sevgiye hayranım dedim . Ehh işte bazen bu ve buna benzer itiraflar ilerde koz olarakda kullanılabiliyor . İnkara ne hacet !!! Ben seni gerçekden sevdim , öyle sevdimki bazen dozunu bile kaçırdım diyebiliriz . Neden biliyormusun yahuu aynı anda iki cevapsız çağrı oluyor telefonumda , biri annem biri sen . Düşünsene annemi sallıyorum sırf senin sesini duyayım diye . İşte ne anlarsan anla , kısa ve öz olan budur . Özümde budur , sözümde budur .

Uzatmıyayım aşkımcıkcık

Ben artık vazgeçtim seni sevmekden , banene yaa ... Artık işine geliyorsa Sen Sev Beni . Hep benmi sevip özleyeceğim seni . Yazık banada bende insanım . Unutmaki babanda annen için bu sevgi yolunda yürüdü , babanda insan ....

Benden bu kadar yani , naz edecem birazda , hakkım olanı . Hep bayan naz etmez ya , hangi kitap yazmış bunu . Gönlümü aldın ne ala , alamadın git bela .

Sevg ...

Yazan : Firari Fırtına
Ben artık vazgeçtim seni sevmekden , banene yaa ... Artık işine geliyorsa Sen Sev Beni . Hep benmi sevip özleyeceğim seni . Yazık banada bende insanım .
Cok içten bi yazı ...Firari yüregine saglık..
Birazda sen naz et bakalım ne olacak Smile
Güzeldii tşkler...Smile
eline diline saglık sagol krdeş
Yürekleriniz dert görmesin ...

Sevg ...
hımm ...ben bunu okumamışım genelde okurum yazılarınız ...ilginç dicem ama o kadar da değil tabe..inaşllah istediğiniz gibi sevilirsiniz...
İnşallah , beklemedeyim sanki SmileSmile