:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hayat
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

  1. Sadanlat!yüreğime damlat göz yaşını,alma ahımı anla parmak ucumda acı bu kaçıncı suskunluğum tebessümler yalancı, kanattığın yeter artık açma yaramı, bundan altı sene evveli yalnızlıktı dostum,nasıl arkadaşlar seçeceğimi sanırım bilmiyordum.önce gözlerimi bağladı konuşmamı yasakladı kulaklarım sağırdı evet kayboldum! umudum tek sarımda saklı,bana sevgi yasaklı. o masalda mutluydum bilirsin harikalar diyarı sevmiştim o yari ipi çok sıktım kaçtı . hancı doldur içeyim gayrı, tanıdık tanımadık herkese duyururum şeref duyarım yazdığım mektubu okurum. biletim kesilmiş yolcuyum , son yolculuğum. gitmeden keser bırakırım kalır burda sol kolum. anlatmakla bitmedi sancılandı dilim. atma mahpusa beni , ben suçlu değilim. tak boğazıma ipi yada kes bileğimi. sensizlikle yaşayacağıma ölüme gidem daha iyi. (arkadaşlar acemi olduğum için sıralayamadım özür dilerim)
Alıntı:hancı doldur içeyim gayrı, tanıdık tanımadık herkese duyururum şeref duyarım yazdığım mektubu okurum. biletim kesilmiş yolcuyum , son yolculuğum. gitmeden keser bırakırım kalır burda sol kolum. anlatmakla bitmedi sancılandı dilim. atma mahpusa beni , ben suçlu değilim. tak boğazıma ipi yada kes bileğimi. sensizlikle yaşayacağıma ölüme gidem daha iyi.


Acemi felan değilsin gayet güzeldi Smile ... Çok hoşuma gitti okurken. Ben hiç yazamıyorum yaaTongue


Yüreğine sağlık Smile ...
yüreğine sağlık çok güzel olmuş
anlat!yüreğime damlat göz yaşını,alma ahımı anla parmak ucumda acı bu kaçıncı suskunluğum tebessümler yalancı, kanattığın yeter artık açma yaramı..

Yüreğine sağlık..Güzel bir yazı..
çok teşekkür ederim arkadaşlar sizlereSmile yenileride gelecekBig Grin