:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bir Hayal Fırtınası
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Dahası olmayanda var olan , olanda yok olan .

Bir nağmedir şarkılarda , bir perde . Bazende sözlerdedir fırtına . Son demlerinde yine dertli ve yine endişeli . O bazen dinliyor , bazen düşünüyor ama yinede az yazıyor içini , yüreğini . Çünkü içten geleni yazmaya kalksa , belki bunu beceremiycek , o bunu da biliyor aslında .

Dün olanda karşılık beklemeyen , bugünlerde hatasız savrulan ve yarınları düşünmeyen bir tarz da kendi geçmişini ve ona istinadende geleceğini yargılayan hayal fırtınası .

Gerçek anlamıyla varolması gereken yerde varmıydı tartışılır . O varolması gereken yerde hiç olmadı . Var gibi göründü , nefes aldı ama hiç bulunmadı . Bu prensip olmuşdu onda artık . Çünkü bu prensibiylede kendini bulmuş ve hayatına bir yol çizmişdi . Yani o memnundu halinden . Her ne kadar yüreğinde sevgi acısını yaşıyor ise de ...

O sevmedimi sanırsınız , sevdi sevdi ... Hemde çok sevdi !!!!

Yüreğindeki o sevgiyle bugüne kadar yaşamasını da bildi , gerek yazdı , gerek çizdi ama ağlamlar içinde de olsa yaşadı . O hayalen de olsa sevdiğiyle evlendi , onunla yuva bile kurdu . İnanırmısınız o sevgide iki yürek vardı ama hayal fırtınası o sevgiyi tek yürekde yaşatmak zorunda kaldı . O tek yüreklede belki imkansız olanı başardı . Yaklaşık 10 yıl öncesinde sevdiğini kara topraklara verdiği gün , o zaten ölümdü . Onu ölüm bile kabul etmeyince o tek yüreğinde büyük bir sevgi ile aile oldu , aile kurdu . Çünkü ona olan sevgisinde en ufak bir eksilme dahi yokdu .

Geceler .........

Düşünmesi bile uzun olan gecelerin uzun ve sessiz oluşunu hepimiz biliriz . O gecelerde yaşadı , o gecelerde sevdiğiyle oldu ama bunu kimseler bilmedi . Bilemedi . Gecelerin en hazin yerinde gözlerinden düşen tek damlayla bile o mutluydu , seviyordu affet beni diyordu . Sonrasında yaz yazabilirsen ama nereye kadar .

Onun bir derdi vardı , kavuşmak . Kavuşmanın adı ise ölüm dü .

Yüce allahından en güzel dileklerini diledi ama kabul görmedi , onu orda bekleyen yari vardı , onu özlüyor , onu istiyordu . Ölümde olsa kabuldü . Ama olmadı . Uzun olan bir hikaye aslında . Hayal fırtınası nı anlatmak onu yazmak zor iş , uzun iş . Şimdilerde ne yapar , nerde bulunur bilinmez gibi , bari ona selam olsun sizler sayesinde , bu paylaşımla .

Bu arada unutmadan , geçenlerde bir haber aldım . O fırtına gecelerin en derininde , en güzel olan ona onu bile unutturan bir sevdaya yelken açmış . İnanmadım ama ölenlede ölünmez be fırtına . İnşallah o gece açılan yelkenlerde yaşamı ve sevdayı tekrar kazanırsın . Sevgiyle kal ....

Sevg ...

Yazan : Firari Fırtına
hımmm.herşey hayal zaten..
güzel anlatım ..
teşekkürler...
bende yüreğimdekileri yazmaya kalksam neler çıkar ama içimden bir ses kalsın çıkmasınlar diyor...
Gerçek anlamıyla varolması gereken yerde varmıydı tartışılır . O varolması gereken yerde hiç olmadı . Var gibi göründü , nefes aldı ama hiç bulunmadı..

Güzel yüreğinden sevgi eksik olmasın..Teşekkürler..
Olan birde olmayan arasındaki çizgi ... Firari yaşam ...

Sevg ...
bazen düşünüyor ama yinede az yazıyor içini , yüreğini . Çünkü içten geleni yazmaya kalksa , belki bunu beceremiycek , o bunu da biliyor aslında .



evet olan ve olmayan bir çizgi......
hayal olmak isterdim bu dünyada.....
tşkler Firari Fırtına yüreğine sağlık....
Ahhh ahhh ............
[flash]http://www.fileden.com/files/2008/8/15/2050501/Ben%20Varim.swf [/flash]

Yüreğine Sağlık Fırtınam ..
Yürekler dert görmesin gülüm ...

Sevg ...
“Son gün geldim kapınıza
Alır mısın beni içeri?
Buyur edip bir soluk izin ver
Birazdan dönerim geri
Yolum uzak diyardadır
Evim sonsuz mekandadır
Yarim sevdama iyi bak
Gönlüm senin yanındadır
Sende bir gün özler isen
Olur ya göreyim dersen
Gelir alırım seni de yanıma
Gideriz sevgi diyarına
Orada yaşayıp yüzyıllarca
Döneriz belki şu dünyaya”

Elbet gün gelir ki yağmur bulut yerini, Güneşe bırakır bizim için ..
[quote=Firari Fırtına]Dahası olmayanda var olan , olanda yok olan .

Bir nağmedir şarkılarda , bir perde . Bazende sözlerdedir fırtına . Son demlerinde yine dertli ve yine endişeli . O bazen dinliyor , bazen düşünüyor ama yinede az yazıyor içini , yüreğini . Çünkü içten geleni yazmaya kalksa , belki bunu beceremiycek , o bunu da biliyor aslında .


ne kadar güzel anlatmissin FIRTINA YÜREGINE SAGLIK...
Sayfalar: 1 2