:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Çok mu qördün bana Sevqilim!!!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Çok mu qördün bana Sevqilim!!!
362dw2du1uo8nv5az8ey9pojp9.jpg

İşte... Yine ağlıyorum.

Gözyaşlarım,süzülüyor göz pınarlarımdan. Dokunmayın bana ben biraz daha ağlıyacağım. Biraz daha sonra biraz daha. Ağlamalara doyacağım.Gözyaşlarımda hüzünlerimi boğacağım. Unutmaya çalışacağım adını VEFASIZ koyduğum yarimi.

Sonra yelkenler yapacağım hayallerimden. Hayallerim yaşıyorsa eğer. Bir yelken dolusu olacak. Okyanusun en kuytu köşesine doğru bırakacağım. Benim hayallerim gidemez oraya kadar tek başına. Ben götüreceğim onları oralara kadar. Uzaklara kadar. Sonra bırakıp kaçağım . Hayallerimi okyanusun en ücra yerinde yalnız bırakacağım. Arkama bile bakmadan gideceğim. Çünkü YARİM sen olmayınca neyleyim ben o hayalleri.

O kadar da küçük hayallerim vardı ki, hani ben inanmamıştımda sen inandırmıştın zorla. Küçücük bi evimiz olcaktı. İki gönlümüz bir olucaktı ya. Tüm dünya seyran olacaktı ya. Sonra sen beni sevecektin ya , sonra bize benzeyen çocuklarımız olucaktı ya. YALAN , YALAN HEPSİ YALANMIŞ. İki gönül bir olunca hiç bişey olmuyormuş.İkiden bir çıkınca bir kalıyormuş. Bu AŞK'dan beni çıkardın sen bir kaldın sevgilim.

Şimdi kur istediğin hayali , kiminle kurarsan kur. Ama ben satmıyacağım hayallerimi üç kuruşa, meze etmiyeceğim mantığın içki sofrasında. Ben hala Aynıyım Sevgilim tamah etmiyeceğim üç kuruş dünya malına. Kimselere yar etmiyeceğim hayallerimi. Dedim ya bir yelkenliye koyacağım ,hayalleri .Okyanusta bırakıp kaçacağım.

Oysa ben senden ne de çok şey öğrenmek isterdim. Yazıkki sadece bırakıp kaçmayı öğretmiş zavallı yüreğin ancak. Sen beni bırakıp kaçtın,bende hayallerimi.

Şimdi ağlıyorum. Boşuna kendi üstüne alınma. Ben sana ağlamıyorum. Arkamdan feryat figan haykıran hayallerime ağlıyorum. O hayallerim ki daha yüzme bile bilmiyordu.

Şimdi SEVGİLİM tek sorum var.

NİYE YAPTIN BUNU BANA , HAYALLERİME NİYE KIYDIN , ÇOK MU GÖRDÜN BANA ,BEYAZ GELİNLİÄžİ.

SUS SÖYLEME BİRŞEY.DUYMAK İSTEMİYORUM. BEN ARTIK BİR TEK KEFENİN BEYAZLIÄžINI DÜŞLÜYORUM.ZATEN BENDE . BİR SAL YAPTIM KENDİME GİDİYORUM OKYANUSUN DERİNLİKLERİNE. BİLİYORMUSUN SAL OKYANUSTA ANINDA BATAR , BENDE YÜZME BİLMİYORUM.....
Sonra yelkenler yapacağım hayallerimden. Hayallerim yaşıyorsa eğer. Bir yelken dolusu olacak. Okyanusun en kuytu köşesine doğru bırakacağım. Benim hayallerim gidemez oraya kadar tek başına. Ben götüreceğim onları oralara kadar. Uzaklara kadar

çok güzel cnm yüreğine sağlık
Yüregin dert görmesin ..

Sevgiyle Kal (: