:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Gazman
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
7_5106__gazman0610.jpg



'İstanbul'a gaz maskesi götüreceğiz' diyen Sion Başkanı Constantin; 5-1'lik yenilgiyle kendine geldi: 'Galatasaray, UEFA'da ya yarı final ya da final oynar.'
6.10.2007


İnce hesaplar yaptı, ama tutturamadı
Galatasaray-Sion rövanşı öncesinde, Kadıköy’deki olaylı Türkiye-İsviçre maçını kullanarak avantaj sağlamaya çalışan Sion Başkanı Constantin, 5-1’lik hezimet sonrasında çark etti. Karşılaşmadan önce, “İstanbul’a gaz maskesi götüreceğiz, çünkü bizi zehirleyecekler. Orada neler yaşanacağını bilmiyoruz” diyerek ortamı germeye çalışan Constantin, Galatasaray Yönetimi’nin misafirperverliği ve Ali Sami Yen Stadı’ndaki tarihi yenilgi sonrasında kendine geldi: “Rakibimizin önü açık. UEFA’da final ya da yarı final onları bekliyor...”
UEFA.com: Galatasaray finale yürüyor
UEFA.com da Sarı-Kırmızılı temsilcimize övgüler yağdırdı. Türk basınının yorumlarına da yer veren sitede, Cim Bom’un 2000 yılında Arsenal’i yenerek UEFA Kupası’na ulaştığı hatırlatılarak şu ifadeler kullanıldı: “Bu galibiyet, akıllara 1989 senesindeki Neuchatel Xamax maçlarını getirdi. Önce 3-0 kaybeden Galatasaray, sonra 5-0 kazanıp yoluna devam etmişti. Kimbilir; belki de Galatasaray, 2008 yılı Mayıs ayında oynanacak finalde, City of Manchester Stadı’nda olacak. Çünkü Galatasaray, UEFA Kupası Finali’ne doğru yürüyor.”
İsviçre basını da Galatasaray'a övgü yağdırdı, Sion'u eleştiri yağmuruna tuttu. İşte gazetelerin manşetleri:
6.10.2007



LE MATİN: Galatasaray Sion’u traşladı. 36. dakikada skor 3-0’dı. Bigon yedek kulübesinde sadece golleri saydı.
LE TEMPS: Galatasaray, Sion’un ikinci tura kalma hayallerini yarım saatte çöpe attı. Ümit Karan harikaydı.
TRİBUNE DE GENEVE: Bu sonuç, mucize değil! Galatasaray 5-1 kazandı, Sion UEFA’yı arka kapıdan terk etti.
24 HEURES: Ali Sami Yen tarifesi 5’lik... Sion, Türkiye’den bir tokat yedi. İki takım arasında klas farkı var.
20 MİNUTES: Rüya 20 dakika sürdü. Sion 5-1’le nakavt oldu. 22 bin taraftar, Ali Sami Yen’de ateş küresi gibiydi.
LE MATİN BLEU: Sion, rakibin ağırlığını kaldıramadı. Üzgünüz, ama gerçek şu; Sion boyunun ölçüsünü aldı.
7_5092_aslan280.jpg



Sion ağlarına 2 maçta 7 gol gönderen Cim Bom, UEFA Kupası birinci turunun en golcü 5. takımı oldu.
6.10.2007



Sion ağlarına 2 maçta 7 gol gönderen Cim Bom, UEFA Kupası birinci turunun en golcü 5. takımı oldu. İlk sırada ise, Erciyes’e 9 gol atan Atletico Madrid var
Adeta gol canavarı
Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp’ın gelişiyle ‘daha da golcü bir kimliğe’ bürünen Galatasaray, rakip ağları dövmeye Avrupa arenasında da devam ediyor. Süper Lig’de oynadığı 7 maçta attığı 17 golle tüm rakiplerinin önünde bulunan Sarı-Kırmızılılar, UEFA Kupası’nda da bu özelliğine yakışır sonuçlar alıyor. Sion ağlarını 2 maçta 7 kez havalandıran Cim Bom, UEFA Kupası birinci turunun en golcü 5. takımı oldu.
Tottenham’la birlikte
BİR temsilcimiz, Tottenham ile birlikte 5.’liği paylaşırken, ilk sırada ise diğer temsilcimiz Kayseri Erciyesspor’u eleyen ve iki maçta 9 gol atan İspanya’nın Atletico Madrid takımı yer aldı. Değerlendirmede 8’er golle Bosna-Hersek’in Saraybosna takımını eleyen İsviçre’nin Basel, Hollanda’nın Heerenveen takımını eleyen İsveç’in Helsingborg ve İsveç’in Hacken ekibini geride bırakan Rus Spartak Moskova yer aldı.

bu adam uçmuştu aslan indirdi Big Grin
ciddiye alinacak bir kisi degil kendisi. Big Grin
işveçin bayramı kısa sürdü Big Grin
adamlar gs yendı diye nerdeyse bayram olarak ilan etceklerdi Big GrinBig Grin