:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bana Müsade ...
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Bana Müsade ...

Her cümlenin sonuna bir nokta koyarız . Hayatında bir noktası vardır , yaşamanında . Aynı şekilde sevmenin ve sevilmeninde . Elbette olmasın isteriz hayatımızda noktalar ama , aman hocam ben almayayım bana müsade .

Bitimlerde bir hal vardır insanın yüreğinde , acılar sarar kişiyi , dil lal olur konuşamaz bile . Oysa kitlenmenin bir anlamı yokdur . Hayatı bilen onu tanıyan biri bilir ki bu hayatta herşey beklenir . İyisi kötüsü bu yaşama aittir . O yüzden insanoğlu bitimlere sıcak bakmaz , noktaları istemez ömründe . Mecbur olduğumuzuda unutmamak lazım , bunu da insan bilir zaten . Ölüm gübü , ölüme çare bulundumu ? Hayır , ama tüm canlı alemi bunu kabul eyledi , her ne kadar yürekleri acıyle yoğrulduysa . İmkansız olan herşeye imkan verdik , yeri geldi imkansızları bile imkanlı hale getirebildik . Bitimler ve noktalar malesef ki imkansız halde kalıverdi . İmkan istermiyiz ? Aman hocam kalsın , Bana müsade .

Güzel olan yüreklere bu makalem ile sesleniyorum . Her iyi olan yürekler beni anlayacakdır , bundan da eminim .

Kısa bir zaman firari olacağım . Dönüşlerde beklemek olmasın , firarda olan dönermi bilinmez , sağlık olsun . Buna istinaden de güzel olan yüreklerinizle sevgiyi koruyunuz ve onu yaşatınız . Biz amaç olarak bunu yüreğimize gömdük , sıra sizde , sizde gömünüz . Devammı ? Aman hocam kalsın , bana müsade ....

Aklı uçmuş'mu uçmuş kaf dağı tepesinde,
Adam etmek nafile, silmek lazım bir kalemde,
Güzel belki biraz, sayılabilir'de; Nadide
Aman ben almayayım, hocam bana müsade.


Sevg ...

Yazan : Firari Fırtına


36635992fp1.jpg

(: Yüregine sagLik firari cok guzel ooLmus
Çok güzel yazmışsın.. Teşekkürler,
çok gzl yazmışsın gerçekten..
Çok Teşekkür ederim ..... Yüreklerinize sağlık ....

Sevg ...