:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: S!zce RamazaNda aLkoL kuLLaNmaq qüNahmıdıR..
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
[INDENT]Tamam aNLadım saoLuN..Confusedmiley17:Confusedmiley17:
[/INDENT]
SaDeCe rAmAzAn aYıNDa dEiL HiÇ bİr zAmAn aLkOl kUlLAnMaYaCaKsIn hEm kEnDinE zaRaR VErİoRsUN KaRdEŞim BU YaŞta DA ALkOl KuLlAnMaN Çok yaNlIş bİşİ yArGıÇ DoGRu sÖlEmİş..........
cevrene zarar vermiosun ama allahın sana emanet ettiği bedenine canına zarar veriosun..WinkWink
tabiki günah ki ztn diğer 11 ayda da haram sadece ramazan için deil. artı bu tartışmaya sunulcak, anket açılcak bi konu da deil
Sorduğunuz kabahat be kardeşimBig Grin...

blue_belial

bu ne sacma bi anket boyle...
Allah'ın Müslümanlara gönderdiği kitab-ı mukaddeste 1 yudumu bile haram deniyor. Buna rağmen (bırak Ramazan ayını) normalde içen günahı kabullenmelidir. Ramazan ayında içme olayına gelince; normalinden daha fazla günah olduğu bilinmektedir ve hatta Ramazan ayında içki içmek şiddetle yasaklanmıştır.
Kur’an-ı Kerim yoruma açık bir kitap değildir bana göre. “Benim yorumuma göre” diye başlayan cümleleri insan kendini rahatlatmak amacı ile kullanır. “Yoruma açık” diyen birkaç kişi çıkabilir ama bunlar ya dini yanlış yöne çekmeyi amaçlayan dış güçlerdir ya da din bilgileri zayıf kimselerdir. Tabi ki bu benim görüşüm ve insanlar düşüncelerinde özgürdür. Ben böyle düşünüyorum. İsteyen istediği fikri savunabilir.
Saygılar Ve Sevgiler…
bN je sacma deİİlL BeyeNmıosaN cvp yasma.
din dogmatiktir yani eleştirilemez. anqelica bunun sencesi bencesi yok. boşuna kendini üste çıkarmaya çalışma yaptığın anket gayet saçma..
Ne kadar saçma bir konu yaww git imamaa sor burası cami mi yawww ........????
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6