:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Varlığın Varlığımın Nedeniydi..
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Varlığın Varlığımın Nedeniydi..
5s.jpg
Senin yokluğunda ben sevmelerin en güzelinin ne olduğunu bir daha anlıyorum. Sevdik işte ötesi yok... Ne öncesi ne sonrasını düşünmeden sevmenin tadı yüreğimi okşar , huzur bulurken , yokluğunla karamsar sorular beynimi yerken ,gözlerin aklıma geliyor.

Değmez mi ? Bu sözler için ölümün en şiddetlisini yaşamaya değer , ki yaşamanın ne olduğunu unutmuşken anlıyorum. zaten hiç yaşamamışım. Yüreğim inkar ediyor sevmedim bundan önce . Hayalse hayal olsun , bu hisettiğim gerçek.


Ve siz ; Sevmenin ne olduğunu keşfetmiş , belkide basit bir şekilde kaybetmiş ve kaybetmek üzere olanlar. Sevdiğinizin kıymetini ne kadar biliyorsunuz ? Sevilmenin ne kadar mükemmel olduğunu unutanlar... Göğüs kafesinize sıkışan , oraya sığmayan yüreğinize neden bir şans vermiyorsunuz ? İtiraf edin aşk acı çekmek olabilir ama bu acınında güzelliğine aşık olduğunuzu ne kadar hatırlıyorsunuz ? Feryat edeceğinize telefona sarılın , imkanınız varsa yanına gidin '' Seviyorum Be'' deyin . Bu fırsat belki bir daha elinize geçmez. Bu şansa sahip olmayanlar için sıkıca bir daha sarılın. Bu yüreğe sahipsiniz , yüreğinizin sahibinede.

Ve sen sevdiğim , sözüm olsun sana kavuşacağı an için atacak sana verdiğim kalbim , Belki son nefesimi vermek için uzatıldığım yatağımdan sesleneceğim sana son kez.

Derdimiz sarılacak neden olmalı , derdimiz nefsi değildi , hayaller bile yetti ,
Varlığın varlığımın nedeniydi..




Alıntı:Ve siz ; Sevmenin ne olduğunu keşfetmiş , belkide basit bir şekilde kaybetmiş ve kaybetmek üzere olanlar. Sevdiğinizin kıymetini ne kadar biliyorsunuz ? Sevilmenin ne kadar mükemmel olduğunu unutanlar... Göğüs kafesinize sıkışan , oraya sığmayan yüreğinize neden bir şans vermiyorsunuz ? İtiraf edin aşk acı çekmek olabilir ama bu acınında güzelliğine aşık olduğunuzu ne kadar hatırlıyorsunuz ? Feryat edeceğinize telefona sarılın , imkanınız varsa yanına gidin '' Seviyorum Be'' deyin . Bu fırsat belki bir daha elinize geçmez. Bu şansa sahip olmayanlar için sıkıca bir daha sarılın. Bu yüreğe sahipsiniz , yüreğinizin sahibinede.


tşkler.....
teşekkürler janım...
çok hoştu....