:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: MSN orucu bozar mı hocam?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
34926.jpg

Verdiği fetvalarla gündeme gelen Zekeriya Beyaz'a MSN soruldu. MSN orucu bozar mı..?

Verdiği fetvalar ile gündeme gelen ilahiyatçı Zekeriya Beyaz, daha önce zararlı siteler 'hack'lenebilir sözünün kurbanı oldu. Sitesi çökertilen Beyaz, “Bunun hesabını nasıl verecekler” diye feryat etti. Beyaz, kızlarla MSN'den konuşmanın oruca tesir edebileceğini söyledi.

Kişisel sitesi ve MSN Messenger'daki sohbetleriyle teknoloji dostu bir tavır sergileyen İlahiyatçı Zekeriya Beyaz, zaman zaman teknolojik kazalara da maruz kalıyor. Daha önce MSN'den konuştuğu bir 'hacker'a “Zararlı siteleri çökertmek caizdir. Gazanız mübarek olsun” diye fetva veren Beyaz Hoca, kendi sitesinin 'hack'lenmesiyle şoka uğradı.

Zekeriya Beyaz, 'hacker'lar tarafından kaydedilen son MSN görüşmelerinde, sitesini çökerten 'hacker'ın bu kez yanlış yola saptığını savunuyor ve “Böyle yapmaları caiz değil. Ben orada emek vererek bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Yüce Allah ahret günü karşılaştırır bizi. Bunun hesabını nasıl verecek?” diyor.

“MSN'de kızlarla konuşmak oruç bozar mı?” sorusuna ise Beyaz, şöyle cevap veriyor: “Duruma göre değişir. Burada niyet önemli. O an içindeki niyetin önemli. Ama bana sorarsan MSN orucu bozmaz.”



kaynak:internethaber




ne gunlere kaldık....:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
bu herıf manyak yavv Smile Smile Smile ınanmayın her lafına

blue_belial

Hahahaaa ben bunun hıc bı lafına ınanmıyorum
Şeytanın tasarrufatı altında bu adam. dinsizin teki
yaf bn bu hocaya deLi oLuyorum ya eLimde oLsa Onu bi kaşık suda boğarımm...Angrymanyak ne dediğini biLmeyenn g.zekaLı
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaf bn bu hocaya deLi oLuyorum ya eLimde oLsa Onu bi kaşık suda boğarımm...Angrymanyak ne dediğini biLmeyenn g.zekaLı


Aynennn !!!! :kizgin:

Dr. Nihat HatipoqLu'nu cok sefiom ben :tolga:
aynenTongue...
msn orucu bozmaz ama kişi eklemek,engellemek,durumunu meşgule almak veya çevrimdışı olarak girmek bozuyomuş:yikildim::yikildim::yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
YA BU ADAMIN HİÇ BİR SÖZÜNE İNANMAYIN İSTERSENİZ BENİM BABAM İMAM MSN ORUCU BOZACAK OLSA İNTRNETİ KAPATTIRIRDIK.
bide ramazan boyunca kişi silmek bozuyomuş...ve ve ve :yikildim::yikildim::yikildim: kişilere slm diye başlamak bozuyomuş ..ramazan boyunca
selamun aleykum DİYE YAZACAKMIŞIZ:yikildim::yikildim:
:yikildim: yaw Zekeriya sen git trene bak yaa ne diyim :yikildim:
Sayfalar: 1 2