:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Söz Vermi$tin BaNa..
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Bu gece sıkıca kapat perdelerini.Ufaktan odana sızmaya çalışacağım.Bedenini saracagım buz gibi, öyle kolayca salmayacagım.Sıkı giyin.İstemem ruhunun hastalanmasını.En mutlu hatıralarını çiz bana.Hani o elele gezdigimiz günlerden birkaç dakika al, biraz da bakışmalarımızdan.Mahkuma getirilmiş iç çamaşırları gibi, yüzüm kızara kızara alacağım...


adszep5.png



Aslında ne kadar uzundu degilmi hayat.Hani zaman dursa şimdi derdik ya beraberken.. Dursun ve biz böyle yaşlanalım.Dursun ve yemek içmek gibi ikinci plana attıgımız ihtiyacları unutalım..
Söz, namus derdik ya hep birbirimize.O yüzden sadece tek bir söz vermiştik birbirimize.Onlarca saat, onlarca akrep ve yelkovan dogurdu gecen zaman.Ama beraberdik ya.Ne önemi vardı tüm bunların.Gelmiş de, geçmiş de ne faydaydı soluklarımıza beraberken.Sadece iç çekişlerimize ortak oluyordu saatin tik tak ları.. Eski İstanbul'dan siyah beyaz bir kare gibi, bakıyordum ama göremiyordum..

Özlemek hiç bu kadar canımı yakmamıştı.Hani o çok büyük dedigimiz ayrılıklar da bile şimdiki kadar özlemiyordum seni.Aynı şehirde olmak bile yetiyor diyordum ya, gercekten yetiyormuş.Şimdi daha iyi anlıyorum.Öyle çok ahım şahım cümleler kurmayacağım sana.Senin gibi yazacağım,az ama öz.. Ağladığımı hissetmeyeceksin sen bunları okurken.Hıçkırıklarımı gülümseyen anılarımızla saklayacağım.
Biliyorum, biliyorum artık sen yoksun yanımda.Yıllardır aynı yastığa baş koydugum sen, öyle aniden hayatıma giren sen derin bir sevgi ve koyu bir özlem bırakıp kaçıyorsun sözünden.
Keşke aynı şehirde olsaydık sevgilim, keşke seninle aynı havayı soluyabilseydim.Hepsini geçtim de, kalbinin atışlarını duyabilseydim..
Şimdi yalnızca kırmızı bir gül birazda suyla haftada bir ziyaret edebiliyorum seni.Üstünde koyu renk bir örtü, baş ucunda her gördüğümde kabullen artık dercesine haykıran bir mermer.
Gözlerimin matemine aldırma sevgilim.Elbet günün birinde, bir yerde tekrar kesişecek yollarımız.Şimdilerde bekaretini kaybeden sözümüzü yeniden kazanacağız.Sen yerinde rahat uyu şimdi..
Beni ise hiç merak etme.Çok iyiyim.Sana gelmek için gün sayıyorum.Bu gün yarın yanındayım.
Sadece saçlarınında kaybolmayı özledim biraz,
biraz da gülümseyişlerini.
İçim buruk sadece, yanında olamadıgım için son gülüşlerinde.
Adımı sayıklamışsın son nefesinde, dostlar söyledi.
Hatırlıyormusun o sabah kavga edipte ayrılmıştık
Ufak bir atışmaydı belkide.
Söz demişsin elveda yerine, söz..
Sen rahat uyu can yoldaşım
Bu gün yarın yanındayım icon_cry.gif
Teşekkürler MeLek..
Özlemek hiç bu kadar canımı yakmamıştı.Hani o çok büyük dedigimiz ayrılıklar da bile şimdiki kadar özlemiyordum seni.Aynı şehirde olmak bile yetiyor diyordum ya, gercekten yetiyormuş...

Teşekkürler..
çok güseeel yürekine saalık