:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: bakışlar herşeyi anlatır mı??
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
slm ark yhaa yazdıklarınn çok doğru katılıyorumm yhaa pekii bide benim durumaa göz atsan Big Grin yhaa ben çok hoşlanıyorumm yanii o çocuktan hoşlandığımı bilmeyen ark bilee bu çocukk sana niee hepp bakıyoo diolarr ama gel görkii hala bi tepkii yok gidiptee onaa senden çok hoşlanıyorum diyemiyorumm hepp içimde bi korkuu varr yhaa bana bakmazsa istemezse gibisinden kaç kezz onaa ölee baktımkii dinüp dönüpp baktımm odaa bakıyoo amaa gel görkii halaa aynıı ne olcak benim durum yardım edinn nolurr yhaaa lütfennSad:Sad:Sad:
Reçeteni yazıyorum Big Grin

Öncelikle onun sana karşı olan duygularından emin ol. Şu an sende ona baktığın için, onun içi rahat. O yüzden sana ilgisi varsa bile şu an seni askıya alıyor. Sen biraz sabret ve ona bakmayı kes. Biraz mesafe koy. O zaman anlarsın duygularını... Eğer o senin peşine dolaşırsa anla ki o aşık. Peşine düşmeyip de seni gördüğü zaman heyecan yapıyorsa hoşlanıyor senden. Ha hiçbir şey farketmiyorsa o zaman sen bu işten vazgeç Big Grin

Eğer aşıksa yani peşinden koşarsa o zaman ona ilk cesareti ver. Hoşlanıyorum vs. deme ama, ona umut ver. O zaman o sana açılacaktır. Eğer hoşlanıyorsa o zaman biraz daha sık dişini ve onu kendine aşık et. Sonrası kendiliğinden gelir... İnşallah yardımcı olabilmişimdir.
ya reçete için saoll ama ben bu çocuğuu bölee beklersemm ooooo
çok utangaç zaten ben ona bakıncaa kafayı çeviriyo ben bakmayıncada o bakıyooo yhaa ben arkadaşımla onuştumm git çocuğaa sölee ondan hoşlandığımı olursaa olurr olmazsaa ne takıcammmm hayırlısı diyimm eğerrr olursaa haberi veririmm Wink yhaa ama içimm bölee çok sakinn sankii olmıcak gibi SadSad amaa naparsınnnn eldee çaree yokk


KAFANA TOKADAN BAŞKA BİŞEY TAKMICAKSINN ....!!! WinkWink
Çocuk o kadar utangaçsa git sen görüş. Yoksa arkadaşının söylemesi ile başlarsa bu ilişki en yakın mesafeniz 2 metre olur. Çocuk senin elini bile tutamaz. Big Grin Sen git açıl. Olacağı varsa çocuk cesaret almış olur.
erkeklerin % 80'ni bakarrr huylarında var işde napsınLaRBig GrinBig Grin.....ama bu sewdikleri anlamına qelmess bunuda bilmiş oL...=)
off walla erkekleri anlayasıya kadar kıyamet kopar=)=)
Aynı şeyi siz bayanlar için de biz söylüyoruz ne hikmetse Big GrinBig Grin
:pisik:ah bu erkekler yha en anlaşılmaz varlık onlar bence hepsi ayrı bi alem kendi içinde bence bakışları çözmek zor seviptemi bakıyo dalgasınamı bakıyooo hoşlanıyodamı bakıyooo bakıyoda sora bakmıyorummu diyoooo pefffffConfusedmiley13:
erkekler bakar hemde her türlü bakar her gün onların bakmalarını çözmeye çalışıorm acaba neden ne amaçla bakıloar ?? bu erkeklerin kızlara bakma konusu sozsuza kadar çözümlenemezzzz ! Big Grin
katılıyorum çözümlenemez iyiside var kötüsüde Allah bizi iyilerle karşılaştırsın..
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8