:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sayın adminlerimiz......
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4
oda guzel tabiiBig GrinBig GrinBig Grin
bence de süper olur böle bişşi
:tolga:güzel olur eskisi daha iyiydi:tolga:Tongue
Herkes teker teker neyin olmasını istediğini yazsın buraya. Smile (Eskilerden) Hepsini toplayalım ve yönetim olarak ayarlamaya çalışalım.
MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Herkes teker teker neyin olmasını istediğini yazsın buraya. Smile (Eskilerden) Hepsini toplayalım ve yönetim olarak ayarlamaya çalışalım.
beni dikkate aldıgınız için teşekkurler.....
rocker_nergiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beni dikkate aldıgınız için teşekkurler.....
Ainen... katıLıorum nergiZeBig GrinBig Grin onu dikkate aLdıınıS için t$k €deriS Big GrinBig Grin Tongue
MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Herkes teker teker neyin olmasını istediğini yazsın buraya. Smile (Eskilerden) Hepsini toplayalım ve yönetim olarak ayarlamaya çalışalım.
aßi kıZmaCa yok... kayan yaZı, Awatar üStüne iSim, te$ekkür ßutonu, onLine SüremiZ, durum ßiLdiren ßi$e wardı ya ßi de o, unutmadan ßi de üye numaramıZı Big Grin((ßenimki 3333tü çok Sewiodum aLdınıS onu €Limden Sad çok ßenCiLimBig GrinBig GrinBig Grin )) €n aZından ßen ßunLArı iStiorum Big Grin ßiLmem Siz ne derSiniZ... :tolga: Tongue
[COLOR="Black"]istenebilecek herşeyi istedin pckoTongue...

[/COLOR]
€ ßen daa ne diimBig Grin
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aßi kıZmaCa yok... kayan yaZı, Awatar üStüne iSim, te$ekkür ßutonu, onLine SüremiZ, durum ßiLdiren ßi$e wardı ya ßi de o, unutmadan ßi de üye numaramıZı Big Grin((ßenimki 3333tü çok Sewiodum aLdınıS onu €Limde Sad çok ßenCiLimBig GrinBig GrinBig Grin )) €n aZından ßen ßunLArı iStiorum Big Grin ßiLmem Siz ne derSiniZ... :tolga: Tongue


bende aynısından albiliimiyemmmmm ne güselde istedin pes valla.......:hihi:hihi
Sayfalar: 1 2 3 4