:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: ---> seviyorum ölümüne ölümüne!!!! { Daha da Yeni }
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Seviyorum seviyorum, Seni seviyorum ölümüne kadar ne olur gitme bu bedenim sensiz ne yapar...
Dayanamaz gözlerimde yaşlar akar kalbime kadar sana gider... bütün yollar senin yokluğun seni sevdiğimden dolayı bana çarpar.. Sende beni seviyorsun sokma aramıza acılar, dizlerime sancılar, gözlerimde gözlerini yiyen bakışlarım yine senin için ağlar.. Elveda demesi bu kadar kolay olursa bu benim için kopmaz ama böyle koparsa lanet olsun bütün aşklara... Korkma aramam seni başkasında artık seven insan gelir yanıma bilemem!..... Onu da kanıp değer versem veremem.... Ben bir defa severim bin defa sevemem, kalbimi sana verdim senden başkasına alıp veremem... şimdi sen misin benim kalbimi alıp terkeden, bana birde neden versen de açıklayıp gerçekleri ortaya sersen... Tamam desem tabi seni ilgilendirmez giden sen... yokluğunu çeken ben... anlasana sevgilim elini tutan mutluluğa beraber gidelim... aramıza girmek isteyenlere izin vermeyelim... gitme bebeğim dinle beni meleğim.... feda olsun canım kanım sana herşeyim.
ne olursun gitme sensiz ne yaparım.... seviyorum seviyorum hemde delicisine...
Benim kalbimse senin senin kalbinse benim, ellerinse ellerim, gözlerinse gözlerim, yalnızlıktan korkuyorum ben bıraktığın yerdeyim... hani sen neredesin seni bekliyor bu zavallı ağlayan gözlerim... yalnız kaldım yalnız kaldım ama fazla sürmesin... sen benim kalbimdesin hani sözlerin... hani kucak dolu yeminlerin... sen bana yalan söylemeyemezsin... bırakın bırakın ama el emeğin onu seviyorum kendime yeminliyim.... ne kadar sürerse sürsün seni bekleyeceğim... adım gibi eminim sende beni sevdin... kendini kandırma bebeğim inadı bırak yanıma gelde seni doyasıya öpeyim.... kim ne derse desin umrunda değil... senin benim hem alın yazım hem de güneşimsin.... ne olur gitme sana muhtaç olan biriyim.
Aşkım hadi dönde muradımıza erelim.... yetmez mi bu kadar bana çektirdiğin?bu bedenim oldu senin eserin gitti gideli tutmuyor ellerim dizlerim kör oldu bu gözlerim..
---------------------------
Sami the Best of 2007
ne kadar sürerse sürsün seni bekleyeceğim... adım gibi eminim sende beni sevdin... kendini kandırma bebeğim inadı bırak yanıma gelde seni doyasıya öpeyim.... kim ne derse desin umrunda değil... senin benim hem alın yazım hem de güneşimsin.... ne olur gitme sana muhtaç olan biriyim.

Çok güzeldi...Yüreğine sağlık..
güzellik sizin ruhunuzda