:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Deli Kizin Sevmeleri..
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Sensiz geçmeyen geceler çıldırsın sevdamın ateşinde...
Tek rehberim gözlerin olsun kör karanlığımda...

Gönlünün pınarlarında serinlemek, uğrunda ölmek nasibim olsun...
Anlatamasa da hiçbir cümle, anla sen söyleyemediklerimi...
Açlığım ol, susuzluğum, yoksulluğum sevdadan yana, başımın belası ol be can...
Yeter ki sen ol...
Mühür gibi yüreğimde, dua gibi dilimde, hayat gibi gözlerimde, nefes gibi dudağımda taşımazsam seni,
son*um ol...
İzin ver hayallerimize varalım bitimsiz vadelerde...
Bırak gözü kör olsun hasret dolu aşkımızın...
Yaşayalım avuçlarımızın pınarında, su gibi berrak ve derin olsun...
Üşüyen ellerimi avuçlarının kor*unda ısıtmalısın, geçen günlere inat her gün daha çok sevmeliyim
seni...
Hangi güç durdurabilir ki beni !!
Suskunluğumun sebebi olmalı dudakların her gecenin sabahında...
İmkânsız hayallerim tek umudum olsa da SEN masumca gülümse bana...
Gamzelerimin goncasında bir yudum ömür ol...
Yalnızlıklara katlanan yüreğim ol...
Her dokunuşta SENin izlerin kalsın...
Yokluğunun karanlığı çökerken her gece üzerime, gözlerinin ışığı kaldırsın enkazlarımı...
Korkma ölmem, *sözüm söz*sen sevdikçe yaşarım ben...
seni bende bul o vakit...
Terk etme bendeki seni...
Unut kendini öylece...
sana can çekişirken yüreğim, yanımda kal, yüreğime işle adını...
Bitimsiz sevdamda yandıkça erirken, yalnızlığımı anla...
Gecelere serdiğim yıldızları şahit yaz hayallerime...
Sarıl, senli hayatlar vaat et bana...
Öyle sarıl ki, hayat kokan nefesinde can vermek nasibim olsun...

Canım, ömrüm sana hasret sevdama feda olsun...
"Bir acı kahvenin kırk yıl hatırı varsa
Senin kahve gözlerinin bin yıl hatırı var vefasızım"

Yolumuz buraya kadarmış be kahve gözlüm
Artık
Tersine akan bir nehir gibi
Yıkılmış bir şehir gibi
Suya yazılmış bir şiir gibi
Adımı unut
Yalnızlığın boşluğunda
Gecelerin loşluğunda
Sensizliğin sonrasında
Bil ki
Beş para etmiyor umut
Etmiyor be kahve gözlüm

Yalan yanlış
Kırık dökük yaşadık biz bu aşkı
Erken emekli olduk biz bu sevdadan
Biliyorsun
Hep direkten döndü umutlarımız
Hep kendi kalemize attık gollerimizi
Ne acemi bahçıvanmışız meğer ikimiz
Açmadan soldurduk güllerimizi
Açmadan soldurduk be kahve gözlüm

Şimdi yüreğim mutsuzluğun hedef tahtası
Bir değirmen taşı gibi ezip geçtin yarınlarımı
Sokaklara sığmıyor bu dev yalnızlığım
Bu cumartesiler
Bir gün beni öldürecek biliyorum
Çığlık çığlığa şiirlerim yine de seni istiyor bana inat
Ama son kurşun yemiş bu sevdaya
Yetmiyor şımarık pişmanlıklar
Yetmiyor be kahve gözlüm

Bir isyan faslıdır şimdi bu suskunluğum
Hovardaca harcanan mevsimlere
Bu kaçışlara bu gelgitlere
Ömrümüze kesilmiş biletlere
İsyanımdır bu acı acı gülüşüm
Oysa
Kaç kez sildim seni haritamdan
Kaç kez mil çektim o kahve gözlere
Gel gör ki
Kendime bile geçmiyor artık sözüm
İşte bir kürek mahkumu
İşte bir yürek mahkumu
Kapında yine
Bitmedi bu kara sevda
Bitmiyor be kahve gözlüm

__________________
153490731177513349wc8or7.jpg

Seni sevmek ne güzel...ıslak gözyaşlarım var ve artık korkularım var ürkek ceylanların misali..korkuyorum seni kaybetmekten..farklı şehirlerde nefes alan ama aynı sevgiye kosan iki yürek aynı bedende..

Bu zor zamanımda yanımda oldun..belki de gözbebeklerimden süzülen gözyaşlarını senin için akıttım..mutluluktan güzelim gözyaşlarım..
seni seveceğim gözyaşlarımın ıslaklığında..ne edersin ne yaparsın aklımda olacaksın..gece kabuslarda uyandığım zaman seni arayacağım..uykularım tutmadığı zaman senin kollarını sarılacağım..

Hayalinde yasamayı, dokunmadan sevmeyi, bilmeden nefes almayı ve mutluluklarda ağlamayı ve vuslatın hüzünlerinde beklemeyi öğrendim..her zaman seni bekleyeceğim..kalbimde sevgilerin ve avuçlarımda sana hasretinde biriktirdiğim ıslak gözyaşlarım...

Artık seni severken dilim susuyor.Konuşan sadece kalbim..Kalbime bazen de gözyaşlarım eşlik ediyor.Sana olan sevdamı gözyaşlarımı süslüyorum.hasretine ise yarınlarda ansızın çıkıp gelecekmişsin gibi beklediğim umutlarımı ekliyorum...Sana gözyaşlarımı hediye ediyorum..

Sana hüzünlerimdeki en güzel mutluluklarımı hediye ediyorum..Aç avuçlarını sevdamın ıslak taneleri düşsün.Kitli gönül kapılarını arala yaralı kalbime..Sana ve senin yüreğine sığınıyorum karanlığı emziren gecelerde..Güneşimi kaybettim senin gülüşlerinde ısınabilir miyim?

Karnım aç senin mutluluklarınla kalbimi doyursam kızar mısın? Dudaklarımda ismin, kalbimde sevgin, gözlerimde ise hasretine dökülen sevgi taneleri..Yarın belki de uyanamayacağım yatağımdan..Sana yazdığım son yazıdır belki de..Belki bugün Azrail bana ölüm davetiyesine sunacak..Ve sakın unutma ismimi , cismimi unut ama ne olur gözyaşlarımda büyüttüğüm sevdamı unutma..

Gidersem de kalbimi sana emanet ediyorum..Yarın belki de daha güzel olacak..Gözyaşlarımla ıslanan sevgim senin gülüşlerinle ısınacak.Güldüğünde ben senin tatlı tebessümlerindeki en güzel gülüş olacağım..Ağladığında ise toprağa hasret gözyaşın olacağım..Bil ki sabah o saclarını delicesine esen bir rüzgar olursa ; sakın korkma O benim ...Bu gece sana bir sevda kuşu yolluyorum..Seni sevdiğimi kulaklarına fısıldayacaklar...Gözyaşlarımı ise evindeki en güzel çiçeğin bulunduğu saksıya armağan edecekler..

Seni seviyorum canım ...Nedensiz sevmelerimdeki en büyük sevdam..kalbim iki kişilik artık...
Nefesim ise senin için...

e718b61338cw5.gif

__________________
[SIZE=4][/SIZE]

Yaralarımdan armağan sevdalar bıraktım sana giderken..Uzanıp ta tutamayacağın,ulaştığında asla senin olamayacak düşleri adadım aşkına...Ben giderken seni de götürdüm içimde..İlk yalnızlığımda çaresiz hissettim kendimi.Meğerse geceyi görmekten uyanamamışım sabahlarıma..Seni hiç bitmeyecek yerime koydum ve uyandım kabuslarımdan.Yanındayken güzeldi herşey zannederdim..Yanılmışım..Gerçekten herşeyi güzel yaşatsaydın şimdi yanımda olurdun.Her aşkında kayboluşumda çıkışı yok sanırdım derinliğinden.Hapsettiğin kalbimi kurtaramayacağımı sanırdım ellerinden.Yüzümde sakladığım acımı yanında her haykırdığımda,umuduma umutsuzluk katardı sözlerin.Anlamını kaybettiğinde adın dudaklarımda o zaman anladım HERŞEYİM OLSAYDIN HERŞEYİMİ ALIP GİTMEZDİN...
Senin için özel olanın karşındakine genel gelmesidir ayrılık.Fırtınama sebep olacak sözlerin yok artık.Mutluluğuma engel suskunlukların var karşımda.Bütün aşklarımı sayıklayarak vazgeçiyorum aşkından.Kendimi masum saydığım için değil haklı çıkmaya çalışmam;bedelini ödediğim cezamın yükünü hafifletmek için sadece yaptığım..İçim yana yana ağlamak yok artık,bütün gece adını sayıklamak,her yattığımda sana diye uyanmak da yok.Çekti bedenin bütün ağırlığını üzerimden.Sevdamı sen tükettin ama alışkanlığımı ben yok edemedim.Uğruna yaptığım herşeyi helal ederek çıkarıyorum seni kalbimden.Her kavgamızı,her gülüşünü,her öpüşünü unutarak siliyorum geçmişimden.Yabancıdan farksızsın artık.Rahatım en azından,düşünmüyorum kimseyi.Zaten birgün gelip kapımı çalarsan da bulamayacaksın beni.Bir başka rüzgarda,bir toz bulutu olarak savrulacağım başka şehirlere..VE bir yaz günü seni üşüten rüzgarımla geleceğim geri ama sen mutlu olacaksın bir başka sahilde,bir başkasıyla..Ömrüm boyunca yanında olmak istemiştim ama aşkımızn ömrü yetmedi..Belki de ben yetiremedim..
Gizli tuttuğum hayallerimle saklanıyorum utangaç dünyama.Her gizemini yitirdiğinde dünyam,hayat hataya sürükledi hislerimi.Bozuldukça dünyamın huzuru keyfi kaçtı mutluluklarımın.Ruhumun büyüsünü bozacak gerçeklerle karşı karşıya getirdi beni söylediklerin.Öyle bir hayat ki yaşadığım;aklıma gelen değil,gelmeyen hep başıma geldi..Hep ummadığım yerden yakaladı..Ve anladım ki sabah kalktığımda herşey aynıydı..
ANLADIM Kİ;BUGÜNE KADAR YAŞADIÄžIM HERŞEY ASLINDA HİÇBİRŞEYİN TOPLAMIYDI...
ANLADIM GERİ GELMEYECEK GİDEN VE GELDİÄžİNDE YERİNDE OLMAYACAK SEVEN...
SENİ SEVMEK NE GÜZEL CANIM NE GÜZEL ŞEY SENİ SEVMEKKKK SNEİN İÇİN AGLAMAK MUTLU OLMAKKK EN GÜZELİ SNEİ SEVEMKK SONSUZZCA KİMSE UMRUNDA OLMADAN SENİ SEVMEK........


ROSEMM HERŞEYİMM ÇOOKK GÜZELDİ CANIMINİÇİİ O GÜZEL YÜREGİNDEN MUTLULUK EKSİLMESİNNNN HARİKA YAZIALRDIIISmile
uyuyuyyhh1yj1.png


İşte... Yine ağlıyorum.

Gözyaşlarım,süzülüyor göz pınarlarımdan. Dokunmayın bana ben biraz daha ağlıyacağım. Biraz daha sonra biraz daha. Ağlamalara doyacağım.Gözyaşlarımda hüzünlerimi boğacağım. Unutmaya çalışacağım adını VEFASIZ koyduğum yarimi.

Sonra yelkenler yapacağım hayallerimden. Hayallerim yaşıyorsa eğer. Bir yelken dolusu olacak. Okyanusun en kuytu köşesine doğru bırakacağım. Benim hayallerim gidemez oraya kadar tek başına. Ben götüreceğim onları oralara kadar.


Uzaklara kadar. Sonra bırakıp kaçağım . Hayallerimi okyanusun en ücra yerinde yalnız bırakacağım. Arkama bile bakmadan gideceğim. Çünkü YARİM sen olmayınca neyleyim ben o hayalleri.

O kadar da küçük hayallerim vardı ki, hani ben inanmamıştımda sen inandırmıştın zorla. Küçücük bi evimiz olcaktı. İki gönlümüz bir olucaktı ya. Tüm dünya seyran olacaktı ya.


Sonra sen beni sevecektin ya , sonra bize benzeyen çocuklarımız olucaktı ya. YALAN , YALAN HEPSİ YALANMIŞ. İki gönül bir olunca hiç bişey olmuyormuş.İkiden bir çıkınca bir kalıyormuş. Bu AŞK'dan beni çıkardın sen bir kaldın sevgilim.

Şimdi kur istediğin hayali , kiminle kurarsan kur. Ama ben satmıyacağım hayallerimi üç kuruşa, meze etmiyeceğim mantığın içki sofrasınd.


Ben hala Aynıyım Sevgilim tamah etmiyeceğim üç kuruş dünya malına. Kimselere yar etmiyeceğim hayallerimi. Dedim ya bir yelkenliye koyacağım ,hayalleri .Okyanusta bırakıp kaçacağım.

Oysa ben senden ne de çok şey öğrenmek isterdim. Yazıkki sadece bırakıp kaçmayı öğretmiş zavallı yüreğin ancak. Sen beni bırakıp kaçtın,bende hayallerimi.

Şimdi ağlıyorum. Boşuna kendi üstüne alınma. Ben sana ağlamıyorum. Arkamdan feryat figan haykıran hayallerime ağlıyorum. O hayallerim ki daha yüzme bile bilmiyordu.

Şimdi SEVGİLİM tek sorum var.

NİYE YAPTIN BUNU BANA , HAYALLERİME NİYE KIYDIN , ÇOK MU GÖRDÜN BANA ,BEYAZ GELİNLİÄžİ.

SUS SÖYLEME BİRŞEY.DUYMAK İSTEMİYORUM. BEN ARTIK BİR TEK KEFENİN BEYAZLIÄžINI DÜŞLÜYORUM.ZATEN BENDE .


BİR SAL YAPTIM KENDİME GİDİYORUM OKYANUSUN DERİNLİKLERİNE. BİLİYORMUSUN SAL OKYANUSTA ANINDA BATAR , BENDE YÜZME BİLMİYORUM.....




'eger' ile baslayan cümlelerin ortasinda,
'keske' lerden yorulmus,
'acaba' lara bogulmus,
bir vazgecisin ardindan,
yeniden baslamaya korkar olmusum.

ruhumun yaralari daha kabuk baglamadan,
yeni sevda yaralari kaldirir mi yüregim?.

sen yolumu bulamadigim cikmaz sokak misin,
geri dönmek isteyip cikmaz sona carptigim.

bi sarhosluk ki henüz gecmemis;
ayilmayi bilmeden sarhos olur mu gönlüm.

sen anahtari yüregim,
cennetim misin,kapida bekledigim.

sen faili mechul bir ayriligin alfabesinde,
ilk harfim misin sonunu getiremedigim.

bir cümlenin öznesi,tümleci,yüklemi benken;
bir nida sen dedigim.

noktayi senle koymusum,
virgülle yeni bir cümleye nasil baslayip devam edeyim.
Seni özlüyorum. Gecenin en zifiri anında bile odamı aydınlatan bu aşkı özlüyorum en çok da her gün duyabilmek için çırpındığım sesini. Seni özlüyorum işte... Her kavgamızın sonunda çekdiğim sancıları, seni kaybetmek korkusu yüreğimi bir bıçak gibi kestiği anları bile.
Seni özlüyorum kabul ettim artık bunu... Gözbebeklerimin içine yerleşmişsin ve dünyada iyiye ve güzele dair ne varsa içinde sen varsın. Meleklerin kanatlarında geliyorsun sen bana her gün, martıların gözlerinde. Bir papatya demetinin üstündeki uğur böceği oluyorsun, ayın şavkında, umudun mavisindeki en çok bu renge tutkunum bilirsin sen varsın. Yüreğime işlemişim seni bir dantel gibi ince ince düğümlerle... Çözülemezsin çözmem seni. Oradasın orada kalmalısın. Çünkü bir tek sen yüreğime yakışırsın.

Her gün içimi ısıtan asıl sensin sıcacık ışıklarında tüm ruhumu saran, her yeni güne gözümü acar açmaz içine doluştuğunbir günaydınsın. Seni özlemek dayanılmaz hale geldğinde bile hiç isyan etmiyorum. Çünkü içimdesin ve seni göz yaşlarımla akıtmaya kıyamıyorum. Özlemin sancılarıyla bedenim her gün ölse de aslında her güne yeniden doğuyorum.

Seni özlüyorum çünkü seni seviyorum hemde çok.. Doğrularını yanlışlarını sorgulamadan, bir çocuk yüreği gibi masumca yaşıyorum seni. Bu hayata verdiğim her nefesde gittiğim her yerde sende benimle birlikte varsın. O yüzden yalnızlık hiç bilmiyorum. Asla değiştirmeden, en katıksız halinle seviyorum seni. Özgürleşiyor aşkımız, sevdikçe büyüyor özledikçe yüceliyor. İşte en çok bunu, özlüyorum seni sevmeyi özlüyorum. Sevdikçe daha çok özlüyorum, özledikçe daha çok seviyorum.
Sad Sad Hepsi birbirinden güzeldi teşekkürler...
bir türlü ifade edemiyorum seni
ya kelimeler yetmio ya da ben yetmiyorum
sen bende o kadar büyüksün ki..
duygularım bile küçük kalıyor senin yanında


bir türlü ifade edemiyorum seni
bendeki sevgini
herşey anlamsız kalıyor
benim kaldığım gibi



bir türlü ifade edemiyorum seni
sadece seni seviyorum diyorum
bu herşeyi gösteriyor
tıpkı sana bakınca kendimi gördüğüm gibi..
kendimde seni bulduğum gibi...


bir türlü ifade edemiyorum seni...
edemicemde.....
seni çok seviyorum...
Sayfalar: 1 2 3 4 5