:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: komik ama duygulu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Canım Sevgilim alçak
Bu mektubu sana duygusuz dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz duygusuz şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı dinliyorum.Mazimiz geliyor aklıma.Çok üzülüyorum sevgilim..Bana verdiğin sözler,ettiğin yeminler,bir türlü çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğinduygusuz lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle geçirdiğim günler geliyor aklıma. cnm yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin null . günü.Sana alçak diyecem ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..Bir gün kahvaltı yaparken kafana şeker kasesini fırlatmıştım.Sen de ani bir refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana cnm demiştin.Ama arkasından gelen reçel kavanozunu hiç hesaba katmamıştın sevgilim.Yüzünden süzülen reçel ile çok tatlıydın sevgilim

Seni her zaman çok sevdim cnm ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım.Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile)Beni terk ettiğin gün yeni koca almıştım.Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu.Bugün 30 gün oldu ve ben o kocanın başının etini yedimsevgilim.Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için 30 koca bile feda edeceğimi unutma.Bu arada sakın mezarıma gelme!!!


seni seviyorum çapkınnn


Paylaşım için sağol...
bi şey değil