:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: sana yazdigim ilk mektubum...
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Bebegim...
Bu sana yazdigim ne ilk ne de son mektup. Hayiirr saklamadim hic birini, yolladim... Ama nereye bilmiyorum.
Belki soyleyemedim vedaederken seni bu kadar cok sevdigimi simdi soylesemduyabilir misin okurken bu satirlardan sesimi bilmiyorum... Keske duyabilsen sewgilim.
Sana sayfalar dolusu yazmak isterdim ama yasaran gozlerim senin dokunacagin satirlari gormeme bile izin vermeksizin agliyor. Biliyorum icine cekip cekip koklayacaksin belki koynumda sakladigim sayfalari. O yuzden ask rengi kalemimin icine { devam edecegim sonra kusura bakmayin}
devamını sabırsızlıkla bekliyoruzSmileSmile
Bebegim...
Bu sana yazdigim ne ilk ne de son mektup. Hayiirr saklamadim hic birini, yolladim... Ama nereye bilmiyorum.
Belki soyleyemedim veda ederken seni bu kadar cok sevdigimi simdi soylesemduyabilir misin okurken bu satirlardan sesimi bilmiyorum... Keske duyabilsen sewgilim.
Sana sayfalar dolusu yazmak isterdim ama yasaran gozlerim senin dokunacagin satirlari gormeme bile izin vermeksizin agliyor. Biliyorum icine cekip cekip koklayacaksin belki koynumda sakladigim sayfalari. O yuzden ask rengi kalemimin icine murekkep yerine doldurdugum kan rengi goz yaslarimla yaziyorum.
hani aglamistik bi gece sebepsiz yere ikimizde, hani yemin etmistin ya birakmamaya, sonra gozlerimin icine bakip benim de soz vermemi beklemistin... Bense sadece susup ben sana kendimden daha cok guveniyorum soz vermene gerek yok demistim. Oysa sen bu kelimeleri degil askin cumlelerini beklemistin benden sadece. Keske senin kadar cesur olsaydim askim. Kalsaydim yaninda olene kadar. Simdi sensiz oluyorum.
hatirliyor musun bi keresinde carsida kim gorur kim duyar demeden kolkola gezerken komsularina yakalanmistik da sana kiz gibi neden cekindigini sormustum, sen de bana kizip ben kendimicin degil senin icin korkuyorum demistin. Ben bu kadar dusunemedim seni ozur dilerim. Ben bilemedim ki sana bu kadar asikl oldugumu...
Hatirlarsin bbiliyorum seni seviyorum dedigimde ne kadar cok sasirdigini. Hatirlarsin biliyorum seni ozleyip sarildiimda sakinlikla kalakaldigini. Haksiz da degildin. En nadir davranislarim, hatta tam tersini gosteren davranislarimdandi bu biliyorum.
simdi inan ne olur seni sevdigime...
cunku sana bu son haykirisim...
Alıntı:elki soyleyemedim veda ederken seni bu kadar cok sevdigimi simdi soylesemduyabilir misin okurken bu satirlardan sesimi bilmiyorum... Keske duyabilsen sewgilim.


[COLOR="Black"]insan sevdiğine yürekten bağlansın yeterki, ona bir şekilde ulaşır sesini duyurur.

tşkler tRibu, yüreğine sağlıkSmile
[/COLOR]