:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sakın Gitme !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
gidersen benide götür..
gidersen tut bu eLLerimden,gidersen sOn kez bak bu gözLerime,geL yanıma beni aLmayacaksan biLe götürecekmiş gibi yap..kandır..
kandırki azcık acım dinsin,kandırki azcık yüreğim hafifLesin,gözyasLarım dursun,yüzümde sahtede OLsa bi tebessüm Olsun..
dün göremedim seni..gittin zannettim. bir an öyLe kOrktumki tek kaLdım zannettim..kOskOca dünyada tek..sOnra dedim " beni bırakıp gitmez.."
dedim ama ne gözyasLarımı tutabiLdim,ne çığLıkLarımı susturabiLdim,ne eLLerimi sıkabiLdim,ne ayakLarıma hakim OLabiLdim..nede kaLbime...
sadece söyLedim..
hani seni göremediğim tek kaLdığım yıkıLdığım gün varya..iste O günden itibaren hep böyLe bu bedenim..ne haLi var ne gücü..sadece seni bekLeyecek kadar sabır..
aman..! sakın ses çıkarma..tekrar geri geLmeyeceğim deme seni ebediyen bıraktım beni bekLeme deme..beni unut asLa deme..!sakın ama sakın..
sen bu keLimeLeri söyLediğin an neLer OLur biLiyOmusun..?
önce sadece bakmakLa yetinirim..sOnra sana "dur.." demek için bütün cesaretimi tOpLarım ama inanki söyLeyemem..
hayatımın hepsi gözümün önüne geLir O an..
sana uzanan eLLerim tekrar iner..sana bakan gözLerim kapanır..sana sesLenen dudakLarım susar..sadece seni düşünen bu beynim durur..sana tapan bu kaLbim
atmaktan vazgeçer..!
gidersen öLürüm..gidersen hayatım biter..senin bensiz iLeriye attığın her adım benim bu hayatta geri adım atmamı sağLar..
cOk büyüttüm sanma..bu söyLedikLerim sadece düşündükLerim..sadece hayaL ettikLerim..sadece kabusLarım..
küçüktüm ben çOk küçük..ne nefes aLabiLiyOrdum,ne kOnusabiLiyordum,ne yürüyebiLiyOrdum..
asLında hepsini yapacak gücüm vardı ama yapmak için bir amacım yOktu..
taki seni görene kadar.....
seni gördüğümde anLadımki yasıyorum seni gördüğümde hissettimki kaLbim atıyOr..seni gördüğümde anLadımki yaşamaya değer..
bu sevinç bu heves bu arzu sadece senin için..sen gidersen yaLnız gideceğini zannetme..peşinden bütün benLiğimi götürürsün..beLki bedenim seninLe geLemez.
ama ruhum,kaLbim,düsünceLerim,hevesLerim,hisLerim,yaptıkLarım,yapamadıkLarım,varLığımın hepsi seninLe geLir..
senden sOnra tOprakta çürümeye mahkum OLcak bu bedenim..canım çOk acırmı diye merak ediyOrum..ama bu gidişinden daha fazLa acıyamayacağına eminim..
götür beni burdan..aL herseyimi..seninLe geLmeme izin ver.kaLbimin bitişini,bedenimin çürüyüşünü,dudakLarımdan sOn kez "gitme.."diye çığLık çıkmasına izin verme..

gitme sakın..gidersende herseyimi aL götür..bırakma beni burda sensiz..senin varLığını biLerek yasamak benim harcım değiL..kaLdıramaz bu bedenim bu acıyı
küçük Omuzuma bu kadar yük çOk fazLa..

senden ne bedenini,ne varLığını,ne gözLerini,ne eLLerini,nede ruhunu istemiyOrum..sadece beni düşündükçe hızLanacak ben gidince acı çekecek seni öpünce yerinden çıkacak gibi OLacak,eLLerimi eLLerinden çektiğimde atışLarı yavasLayacak küçük bir kaLp istiyOrum..cOk şeymi istedim senden..cevap ver bana..bak gözLerime..
tut eLLerimi,sar bu bedenimi,bırakmayacak gitmeyecek gibi sar..sOn kez isteğimi yap..ver O kaLbi bana benim OLsun bana ait Olsun..
benim kaLbim nasıL seninse nasıL sensiz yapamazsa nasıL sensiz atamazsa nasıL senden baskasını sevemezse seninkide öyLe OLsun..
sakın gitme..!

gitme sakın..gidersende herseyimi aL götür..bırakma beni burda sensiz..senin varLığını biLerek yasamak benim harcım değiL..kaLdıramaz bu bedenim bu acıyı
küçük Omuzuma bu kadar yük çOk fazLa.. Sad:


Teşekkürler..
çok Iyiydi Serseri Emeğine Sağlik... Teşekkürler...
iiii olmusssssssssssssss