:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Türkiye bu kareyi konuşuyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Türkiye bu kareyi konuşuyor23. Dönemin ilk oturumuna MHP lideri Devlet Bahçeli ile DTP Genel Bakanı Ahmet Türk'ün samimi tokalaşması gündeme oturdu. Haber ajanlsları bu fotoğrafı tüm dünyaya servis ederken, Televizyonlarda bu karenin ortaya çıkardığı ılımlı tablo değerlendirildi.dtp.jpg

[/url]
[url=http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/haber.do?haberno=572491]


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis genel kuruluna gelerek, en ön sıraya oturdu. Bahçeli Genel Kurul Salonu'na girişinde MHP milletvekilleri tarafından karşılandı. DTP milletvekilleri Ahmet Türk, Sırrı Sakık, Hasip Kaplan, Aysel Tuğluk yerlerinden kalkarak Bahçeli ile tokalaştı.
Bahçeli, MHP ve DTP grup sıralarının arasından girerek en ön sıra oturdu. Bahçeli'nin bu esnada DTP'lileri görmezden geldiği dikkat çekti.
Bahçeli yerine oturduktan sonra, Devlet Bakanı ve Başbakan yardımcısı Mehmet Ali Şahin ve Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ile tokalaştı. Bu esnada DTP milletvekilleri Ahmet Türk, Sırrı Sakık, Hasip Kaplan, Aysel Tuğluk yerlerinden kalkarak Devlet Baçelinin bulunduğu sıraya yönelerek Bahçeli ile tokalaştılar.
DTP MARDİN MİLLETVEKİLİ TÜRK: ''(MHP İLE) FİKİRLERİMİZ FARKLI OLABİLİR AMA AYNI ÇATININ ALTINDA ÇALIŞACAÄžIZ"
DTP Mardin Milletvekili Ahmet Türk, Genel Kurul Salonunda, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile tokalaşmasıyla ilgili olarak ''Fikirlerimiz farklı olabilir ama aynı çatının altında çalışacağız. Medeni insanlarız, ilişkilerimiz olacak'' dedi.
Muhalefet kulisinde gazetecilerle sohbet eden Türk, partisinin grup başkanvekilinin kimin olacağı konusunda verilmiş bir karar bulunmadığını söyledi.
DTP'li milletvekillerinden 8'inin bayan olduğunu hatırlatan Türk, ''Bayanlardan grup başkanvekilliği için bir talep olursa, bunu yerine getiririz. Ama daha tecrübeli arkadaşlarımız var. Bu konuda bir toplantı yapmadık'' diye konuştu.
Daha önce Mecliste MHP'li milletvekilleriyle tatsızlık yaşanacağı yönündeki yorumların hatırlatılması üzerine Ahmet Türk, bu tür iddiaların basın tarafından yaratıldığını ileri sürdü. DTP Mardin Milletvekili Türk, kafalarından geçmeyen şeylerin yazılıp çizildiğini ifade ederek, gazetecilerin kendilerine gösterdikleri ilgiden de rahatsız olduklarını söyledi. Türk, ''DTP'liler de 550 milletvekilinden biri. Bundan sonra Meclise girip çıkacağız. Bizim çalışmalarımız da doğal karşılanmalı'' dedi. Genel Kurul Salonunda, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin elini sıkmasının sorulması üzerine de Türk, ''Biz milletvekiliyiz. Fikirlerimiz farklı olabilir ama aynı çatının altında çalışacağız. Bizler medeni insanlarız, ilişkilerimiz olacak'' dedi.
hAY SENİN İLİŞKİLERİNİ.............................

ikiyüzlülerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sağol paylaşım için