:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: 3 şehit daha!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
3 şehit daha! Şırnak'ın Uludere İlçesi'nde PKK terör örgütü tarafından yola döşenen uzaktan kumandalı mayının patlaması sonucu 3 asker şehit oldu. Edinilen bilgiye göre, dün gece saat 01.00 sıralarında güvenlik güçlerinin operasyona gittiği sırada PKK terör örgütü mensuplarınca yola döşenen mayının uzaktan kumandayla patlatılması sonucu ilk belirlemelere göre 3 asker şehit oldu.
Şehit olan askerler helikopterlerle Şırnak Merkez Tümen Komutanlığı'na gönderildi. Şehitler yapılacak olan törenin ardından memleketlerine gönderilecek.
İHA
Kahrolsun şu PKK ya :kizgin: Allah'ın rahmeti üzerinden eksik olmasın...
allah rahmet elesin allah ailelerine sabır versinSad
Bu sıradan bir haber değildir.bu ölen insanlar masumdur ve yaşamak gibi önemli bir hakları vardı.bu önemli hakları ellerinden alındı.yetkili kişiler bunu engellemek için beyinlerini sonuna kadar kullanmalı.gerekirse dağ başına göndermesinler bu gencleri ya.millet evinde keyifle çayını içiyor bu gencler toprağa düşüyorlar .yukarıdan uçaktan filan bomba atsınlar bu pkk lılara ya.devlet mücadelesini hava yoluyla yapsın.yazık ölen genclerimize.anneleri ömür boyu ağlayacak .yazık değilmi.allah sabrını versin ailelerine.
yasemin1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu sıradan bir haber değildir.bu ölen insanlar masumdur ve yaşamak gibi önemli bir hakları vardı.bu önemli hakları ellerinden alındı.yetkili kişiler bunu engellemek için beyinlerini sonuna kadar kullanmalı.gerekirse dağ başına göndermesinler bu gencleri ya.millet evinde keyifle çayını içiyor bu gencler toprağa düşüyorlar .yukarıdan uçaktan filan bomba atsınlar bu pkk lılara ya.devlet mücadelesini hava yoluyla yapsın.yazık ölen genclerimize.anneleri ömür boyu ağlayacak .yazık değilmi.allah sabrını versin ailelerine.

Offfff aynen canim
ALLAH mekanLarini cennet etsin, AiLeLerine sonsuz Sabir versin :'(
KAHROLSUN PKK !!!!!!!!!!!!!
[SIZE=7]Şehit düştü toprağa ama vatanının toprağına[/SIZE]
[SIZE=7]Es geçti hayatını hediye etti canını vatana[/SIZE]
[SIZE=7]Hastalandı anası çünkü ağlamak yetti canına[/SIZE]
[SIZE=7]İlk değildi ama son olmasıydı dileği Allaha[/SIZE]
[SIZE=7]Terk etsede ruh bedeni şehitler ölmez asla[/SIZE]
seco cok güzeLdi saoL Sad
KoLera Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seco cok güzeLdi saoL Sad


sende sağol ilgi gösterdiğin için hem habere hem şiire
............................. pkk bu ... doldulmayı çok isterdim :kizgin:
Allah rahmet eylesin............Sad