:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: bi tepSi PoğaçayLa PoStaaneyi Soydu :D
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
BİR TEPSİ POÄžAÇAYLA POSTANEYİ SOYDU!..


İstanbul, Kadıköy'de kimliği belirsiz bir kişi, yeni pastane açtığını söyleyerek yanında getirdiği poğaça ve limonatalarla görevli memurları oyalayıp, PTT şubesinden 30 bin YTL çaldı. Akıllara durgunluk veren dolandırıcılık olayı önceki gün saat 15.00 sularında Bostancı'da yaşandı.

PTT şubesinin yakınında bulunan bir pastaneden çok sayıda poğaça ve limonatayı bir tepsiye koyan dolandırıcı, PTT'ye giderek görevli memurlara ikramda bulundu. Yeni bir pastane açtığını söyleyen uyanık dolandırıcı, çalışanları pastanesine davet ederek güvenlerini kazandı. Sıradan insanların giremeyeceği bölümlere kadar giren kimliği belirsiz kişi, paraların konulduğu bölümleri de öğrendikten sonra görevli memurların dalgınlığından da yararlanıp 30 bin YTL'yi alarak kaçtı.

Dışarıya park ettiği motosiklete binen zanlı kaçarak izini kaybettirdi. Kısa bir süre sonra dolandırıldıklarının farkına varan PTT görevlileri hemen poğaça ve limonataların alındığı pastaneye koştu. Ancak dolandırıcının pastane çalışanı olmadığını öğrenen PTT görevlileri, durumu polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı. Dolandırıcının poğaça ve limonata aldığı pastane sahibi Sami Çamlıbel ise olayı duyduklarında şoke olduklarını söyledi.

Çamlıbel, "Takım elbiseli ve düzgün şiveli bir kişi gelerek postanede memur olduğunu söyledi. Benden 12 adet poğaça ve 6 adet limonata aldı. Parasını da ödeyince tepsiye koyarak verdim. Dolandırıcı olacağı aklımın ucundan geçmedi. Yaklaşık 5 dakika sonra PTT şubesinin müdürü gelerek dolandırıldıklarını söyledi. Bunu düşünen kişi çok zeki biri olmalı. Hepimiz hayrete düştük." diye konuştu.

Dolandırılan PTT şubesinin yeni açıldığı ve bu nedenle güvenlik kamerasının henüz kurulmadığı bildirildi. Bu arada polis, çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Pastane sahibinin ve PTT şubesinde çalışan memurların da tek tek ifadelerini alan polis ekipleri, kaçan zanlının sabıkalı dolandırıcı olma ihtimali üzerinde duruyor.



(Ç)aLıntıdır...Big Grin