:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: >< BiRiCiK oLaNLaRa ><
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Şimdi bir başkasının eLine mi değicek o yumuşacık deyip sewdiğim eLLerin . Bir başkasına mı güLüm diye sesLeniceksin. Ona mı sarıLıcaksın zor anLarında, ondan mı yardım istiyeceksin. Ondan mı teseLLi bekLiyeceksin. Öptüğün o yanakLar bir başkasının mı oLacak. Beraber gezdiğimiz yerLere onu da mı götüreceksin . BenimLe yaşadıkLarını onunLa da mı yaşayacaksın . Yoksa sadece avunmak mı amacın tam anLamıyLa kaLbinden siLip unutabiLmek mi beni. Yoksa hiç umrunda değiL miyim. Hani göLge diye hep aLtına oturmak istediğimiz ağaç vardı ya onun aLtında mı omzuna yasLanacaksın bir başkasının . Hiç akLına geLmiyecek mi yaşadıkLarımız .Hiç mi kaLbin sızLamayacak mı ona seni seviyorum derken . Hiç mi keşke demiyeceksin bir başkasıyLayken . Keşke şimdi güLüm oLsaydı diye.

Ben şimdi keşke diyorum biriciğim. Keşke ona Layık oLabiLseydim .Sen duymadan sessizce ağLıyorum o ağacın aLtında . Haberin yok . Beni böyLe üzgün görmeni istemem biriciğim. Sen bana hep kızardın ağLadığımda. Aynaya bak da sana güLmenin ne kadar yakıştığını gör güLüm derdin .
BunLarı şimdi bir başkasına da söyLüyor musun biriciğim . O da benim gibi senin yanında mutLuLuktan ağLıyor mu . Sıkıca sarıLıp çok seviyorum diyor musun ona da……

Duydum ki beni çoktan unutmuşsun biriciğim . Tahmin ettiğim gibi bir başkası varmış. HatırLar mısın bana ne yeminLer etmiştin ne sözLer vermiştin . Seni bir başkasına yar etmiyeceğim benimsin ve hep öyLe kaLacaksın diye. Sana kaç kez söyleyeceğim tutamayacağın sözLer verme diye. DinLemedin biriciğim . Şimdi bir başkasına da böyLe yeminLer edip böyLe sözLer veriyor musun . Onu da bunLarLa kendine bu kadar bağLıyor musun . Hani sen tatiLe giderken karşıLıkLı ağLamıştık, pişman oLup beni çok özLiyeceğini söyLemiştin . Sen dönmeden ayrıLdık be biriciğim . Bana iLk kez seni sevmiyorum dedin . GeL bi bak biriciğim o kelimeyLe ömrümden neLer çaldın . Artık kaLbime söz geçiremiyorum . UnutmaLıyım diye karşı koyamıyorum . Bu gönüL yerden göğe hakLı be biriciğim . Çok mu şey istedim senden mutLu bir aşk dışında . Ah be biriciğim şimdi yanımda oLsan neLeri vermezdim senin uğruna neLeri feda etmezdim, birkaç saniye de oLsa görebilmek için .
Şimdi gidiyorum kaLbim paramparça bir haLde . Aldırma bana biriciğim eLbet birgün döneceğim . Başımın tatLı beLası derdin ya bana gene beLa oLacağım başına . Unutma seni ömrümün sonuna kadar seveceğim Biriciğim…!!!!