:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: İzmir'de sıcak tren devirdi...
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
izmir_tren.jpg



İzmir-Ödemiş seferini yapan içinde 80 yolcunun bulunduğu yolcu treni, aşırı sıcaklardan dolayı eğilen raylarda devrildi. Kazada 1 kişi yaralandı.

Torbalı'dan Pancar istikametine giden Turgut Yüksel ve İbrahim Erol isimli makinistler yönetimindeki 32 bin 328 sefer sayılı yolcu treni, Kuşçuburnu mevkiinde raydan çıktı. Aşırı sıcak nedeniyle rayların genleşmesi sonucu meydana gelen kazada, trenin ön vagonu kısmen arka vagonu tamamen devrildi. Olayda bir yaşlı bayan ağır yaralanırken, 79 yolcu kazayı yara almadan atlattı.


Demiryolları Bölge Müdür Yardımcısı Muhsin Keçe kazanın aşırı sıcaklardan dolayı meydana geldiğini söyledi. Keçe, saat 14:28'de Torbalı'dan hareket eden içinde 80 yolcunun bulunduğu trenin aşırı sıcak nedeniyle rayların dirsek (genleşme) yapmasından dolayı devrildiğini belirterek "Bir yaralımız var. Diğer yolcular otobüslerle başka bir trene yönlendirildi. Şimdiye kadar çok ender rastlanan bir olay. Sıcaklardan dolayı olduğu kesinleşti. Arkadaşlar şu an detaylı araştırma yapıyor" dedi. Şu an trafiğe kapalı olan demir yolu, ekiplerin çalışması bittikten sonra trafiğe açılacak.