:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: ## BeNiM iCiN üzüLMe
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
4f056c7e3ea19954a64e1cble3.jpg

Bakma yüzüme öyle üzgün. Düşmesin gamzelerine hüzün kırıntıları. Buğulandırma mavi gözlerini. Kaçırma gözlerini gözlerimden. Mahcup, mağrur durma öyle eğme boynunu yere. Çok üzgünümlü cümleler kurma, bahanelerin olmasın söyleyecek. Ayrılıkta sevdaya dâhil unutma. Hadi git arkana bakma, beni düşünme sakın ne yapacak benden sonra deyip. Ayrılığa dayana bilecek mi? Yokluğumda ne yapacak, alışabilecek mi bensizliğe diye geçirme aklından. Benim için üzülme sakın.

thrillmekillmebyzzznakegl1.jpg

İsmin düşecek dilimin ucundan. Aklıma getirmeyeceğim yüzünü. Unutacağım senle yaşananları. Belki bir gün umulmadık bir anda hatırlayacağım adını. Kaybedilmiş bir aşk diyeceğim senin için. Bütün kaybettirdiklerini başka bir aşkta bulacağım. Güz yağmurları değdirmeyecek senin gibi yüreğime. Hüznü misafir etmeyeceğim bir daha, gözyaşları düşmeyecek üstüme.

imbasdzf4.png

Üzülme benim için. Ağlarım kendi halime, ağlarım inanmışlıklarıma. Üzülürüm harcadığım senli zamanlara. Senin için üzülmek yok artık. Senle harap olan bir ömrün sayfalarını kapatıp yeni bir sayfa açıyorum. Sende sakın üzülme benim için.
Benim Icin Üzülme..Gercekten cok güzeL..
Yüregine Saglik ..

Tesekkürler ..
Çokk güzel evet.Yüreğine sağlık.
çoook güzel olmus emeğine sağlık....
sagolun begendıgınıze sevındım
yüreğine sağlık kardeşim ....