:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: +*+*Nefesim Sensizlik Kokuyor +*+*(müzikli )
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
19195669b86f6e1b9c9d5e3bc2.jpg



Kırık bir kadehsin sen elimi kanatsan da.Eski bir şarkısın sen yüreğimde yankılanan.Defalarca dinleyip ,dinlemekten bıkmadığım , her dinlediğimde gözyaşlarımla eslik ettiğim bir eski ask şarkısın sen.Puslu sabahlarda yarınlarımda kurduğum hayallerimsin sen.Sen, beni terk etsen de hayallerimin en güzel düşüsün.Çekip gitsen de gönlümden kopartmaya kıyamadığım nazenin çiçeğimsin .Sönmüş bir yıldızsın sen gözlerimde ; sen uzaklarda olsan da seni gözlerimden silemiyorum ve de gözlerimi sana bakmadan alamadığım parlak yıldızım sen sen..,

O parlak gözlerinde mutlu ömrümü yasadım .Bir bahar yasadımsa kalbimin karakışlarda bil ki ;senin gözlerindeki yasama sevinçlerindeki bahar tomurcukları sayesindedir.Bin defa ölümdümse yasarken ; bil ki senin gözlerinden süzülen gözyaşlarına kıyamadığımdandır.

Ardına bakmadan, kollarımı kollarından mahrum bıraktığın için gecenin sessizliği ruhumu tırmalıyor. Hasretimin çığlıkları karanlık geceyi hıçkırıklara boğuyor. Bir mum ışığı gibi yavaşça sönüyor yasam ışığım. Ne uzanan bir el ne de ışıklar var karanlık var odamda. Karanlıklar içinde üşüyormuş gibiyim.

Kaybettim tüm yaşama sevinçlerimi, yüzümdeki seninle açan gülüşlerimi özledim.Senden kalan yalnızlıklarımda hüzün denizlerinde fırtınalarla savaşıyormuşum gibiyim.Sensiz yasarken seninle her gün ölüyormuş gibiyim...Asırlar geçse de solmaz derken askımız ,ilkbaharları bırakıp karakışlara yenildik.Bir ömür boyu bitmez derken sevdamız hüzün denizindeki ayrılık fırtınalarına yenildik.Hayallerimizde Cennetteki Leyla ile Mecnunu yasarken sevdanın gururu altında ezildik ve sevdamıza ask-ı memnu derken şimdilerde birbirimizi gördüğümüzde ayrı iki yabancı gibiydik.


[ses]http://www.herkesdinlesin.com/mp3/pesimist17-meftun-olarak-s.mp3[/ses]
tek kelimeyle mükemmeldi....:'(
teşekkürler serseri...

Bir mum ışığı gibi yavaşça sönüyor yasam ışığım. Ne uzanan bir el ne de ışıklar var karanlık var odamda. Karanlıklar içinde üşüyormuş gibiyim
sagoll deryalım begendıgıen sevındım
Sad:Sad: biz böyle olmayalım serserim..
AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sad:Sad: biz böyle olmayalım serserim..


olmayacagız merak etme askım Confusedmiley17:Confusedmiley17:Confusedmiley17:
cok etkilendim ya..olmayalım askım..olursa ''sonra''ları bende yakarım..vazgecerim nefes almaktan..
AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cok etkilendim ya..olmayalım askım..olursa ''sonra''ları bende yakarım..vazgecerim nefes almaktan..

olmayacak askım merak etme Confusedmiley17:Confusedmiley17:Confusedmiley17:Confusedmiley17:
Seviyorum seni..
mcx Smile
AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sad:Sad: biz böyle olmayalım serserim..

bak bızde böle olduk gulum sesıne sözune hasret........SadSadSad
Allah kimSenin Sonuna yanLızıqı yazmaSın Sad:

saqoL SerSeri yine qüzeL ßi konuydu Wink
Sayfalar: 1 2 3