:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: BeNı VeRmE ELLeRe BiTaNeM
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

KaLbİm SeNiNLe İncİ TaNeM



[media]http://www.baktabul.com/gulcan/beni_verme_ellere.swf[/media]fwbg3.gif



utr5trfct6.gif



sezt2.gif
Yine sensiz geçen bir gecenin buz gibi sabahındayım.. Yine hiç uyumadım.. Ve yine seni sensiz yaşıyorum… Olanları düşünüyorum ve nerde hata yaptım diyorum.. Aslında olanların veya hataların hiçbir anlamı önemi yok benim için.. Tek istediğim içimde sensizliğinle oluşan acının dinmesi.. Affet beni… Şimdi anlıyorum nasıl boğduğumu seni; nasıl zor durumda bıraktığımı... Benden neden nefret ettiğini şimdi anlıyorum…..

Çok geç artık değil mi? Kaybettim artık seni. Olmadı; başaramadım, koruyamadım bizi. Çok özlüyorum seni.. Gözlerini, ellerini, sesini çok özlüyorum. Arkasını dönüp gitmesi gerektiğinde insan, nasıl gidilir bilmiyorum ben hala…. Görmeden gözlerini nasıl yaşanır bilmiyorum.. Seni hala o kadar çok seviyorum ki.. Hala gözlerini içimde yaşatıyorum.. Ne seni ne de seninle geçirdiğim o anları unutabildim.. Daha ne kadar sürecek bu gözyaşlarım.. Daha ne kadar sürek bu acım..

Sana yalvarıyorum.. Ne olur, bir mucize daha yap, ger artık!!!! Gel ki, anlatabileyim sana sevgimi.. Gel ki dinsin bu acım...

Bugün de yanında olmak, bugün de seninle olmak, bugün de senin olmak istiyorum..

Seni Seviyorum Ve Daima Seveceğim...

- Gönlümü teslim aldı hüzün.. İçimde senden kalan cam kırıkları..
Aynada sensiz yüzüm.. Sensiz... Hiçkimse dindiremedi bu hıçkırıkları...