:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Götüren Baba Efsanesi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Diyelim ki evde oturuyorsunuz.ayaklarınız üşüdü,gittiniz çekmeceden parmaklı çoraplarınızı almaya...ama o ne? - Yok -. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) ..Aaa nasıl olur?Daha bu sabah gördüm,oradaydı...Diğer çekmecelere bakarsınız yok, annenize sorarsınız yok, koltukların altına bile bakarsınız yine yok...Anlam veremezsiniz, (IMG:style_emoticons/default/ermm.gif) "neyse" der, geçer sarı parmaksız çoraplarınızı giyersiniz.Ve ertesi gün çekmeceyi açtığınızda bilin bakalım ne görürsünüz?Evet, parmaklı çoraplarınız tüm parmaklarıyla ööylece onları ayaklarınıza geçirmenizi bekliyor... Bu durumda ilk sorunuz:"çoraplarım nerdeydi?" cevap veriyorum:" hiç bir fikrim yok" soru: " ee peki kim aldı bu çorapları?" hah işte bunun cevabını biliyorum:" götüren baba götürdü"
Evet kısa hikayemizden de anlaşılacağı üzere,bence götüren baba var.merak ettiğim sizin de bir götüren babanız var mı,yoksa bu herif sadece bana mı musallat oluyor??? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
[COLOR="Black"]benim başımada gelir bazen öyle şeylerSmile
ama inanmam götüren babaya felanSmile
[/COLOR]
ohoo niye götürüyoki şöle bi kerede çekmeceyi açsakla büssürü para görsek getiren baba nerde ya ?
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim başımada gelir bazen öyle şeylerSmile
ama inanmam götüren babaya felanSmile



BENDE İNANMAM BÖYLE ŞEYLERE AMA KORKU BÖLÜMÜNEDE GİRMEDEN DURAMUYORUM
benım babam gercekten goturuyo coraplarımı herseyıme karsıırı coraplarımı alır bı yere koyar bulmam esyalarımı herseyımı benım basımda gercek goturen baba var (boyle seylerede fazla takılmayınBig Grin)
bence'şeytan aldı götürdü satamadan getirdii...Smile
arakçı baba Big GrinBig Grin