:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kendine gel ZeNabiN
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Forumda konu konu geziyorum ama asıl hakim olduğum konuya gerekli önemi vremiyorum. Beni topa tutabilrsiniz. Size ençok bu konu da yararlı olabilirim çünkü. Bundan sonra her gün aen az bir ayet yahut hadis . şerhleriyle birlikte elbette. Böylece hem ben öğrendiklerimi açıklayarak kendimi geliştiririm hem de beki yararım olur. Eleştirilerinizi bekliyorum.JJJ

Çok güzel bi Hadisle başlayalım:



Mü’minlerin anası Aişe (r.anha) dan rivayete göre Rasulallah(s.a.v.) şöyle buyurmuştur: “Kıyamete doğru bir ordu Kabe’ye saldırmak üzere yola çıkacak, çıplak çöl gibi bir yere geldiklerinde hepsi birden yerin dibine batırılacaklardır.” Ben : Ya Rasulallah nasıl olur? Ticaret için veya onlar gibi kötü niyetli olmayanlar o toplulukta varken hepsi birden nasıl yerin dibine batıyor? Diye sordum da Rasulallah(s.a.v.): “Evet hepsi birden yerin dibine geçecektir. Ahirette de diriltilip niyetlerine göre hesaba çekileceklerdir.”
( Buhari , Müslim )

Allah El-ADL dir adaletinden şüphe edilmez. Bir kötülüğü istemeyerek yapanlar öteki dünyada cezaya çarptırılmazlar. Ancak her ne kadar halis niyete temiz kalbe sahip olsakta kötülük yapanlardan uzak olmayanlar bu dünyadaki cezaya ortak olurlar. Kötü arkadaş ve kötü toplumdan uzak durmak bunun için önemlidir.

Bu hadis in önemli bir yönü de gaybdan haber vermesidir. Çünkü böyle bir oldu henüz gelmemiştir… Bakalım biz görecek miyiz bu orduyu ???? Allah bilir!
Alıntı:Forumda konu konu geziyorum ama asıl hakim olduğum konuya gerekli önemi vremiyorum. Beni topa tutabilrsiniz. Size ençok bu konu da yararlı olabilirim çünkü. Bundan sonra her gün aen az bir ayet yahut hadis . şerhleriyle birlikte elbette. Böylece hem ben öğrendiklerimi açıklayarak kendimi geliştiririm hem de beki yararım olur. Eleştirilerinizi bekliyorum.JJJ

[COLOR="Black"]sana çok tşk ederim...eleştirim kesinlikle iyi yönde olacaktır...
ayrıca topa koyan olmazSmile hepimiz müslümanız elhamdürüllah...
herkes senin bu paylaşımlarını zevkle okuyacaktır ZeNabiN...konuyu görünce çok sevindim walla...
tekrar tşk ederim...bekliyorum o hadisleri ve ayetleri...ayrıca bu yazdığında çok güseldiSmile
[/COLOR]
zenabin öncelikle teşekkür ederim ilgi göstereceğin için senden öğreneceğimiz şeyler vardır eminim
zenabin kardeş Rabbim razı olsun her insanın birbirinden öğreneceği o kadar güzellikler var ki..Umarım burası da aşk şiirleri gibi ilgi görür ..Selam ve Dua ile..
serhad_26 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zenabin kardeş Rabbim razı olsun her insanın birbirinden öğreneceği o kadar güzellikler var ki..Umarım burası da aşk şiirleri gibi ilgi görür ..Selam ve Dua ile..

bende umuyorum...
Zenaßin eLLerine SaqLık CnmCım Smile
hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim. beni şevklendiryosunuz Allah razı olsun. herkesden...
AminSmile Smile Smile
[quote=Qetesh]ayrıca topa koyan olmazSmile hepimiz müslümanız elhamdürüllah...
quote]
yok adem abicim ben onu kastetmedim. benim kastettiğim bu zamana kadar eğitimini aldığım bu konuda size yararlı olabilecekken gereken önemi göstermediğim için ben topa tutmanızdı. Yoksa bu forumda ki herkesin benim gibi en azından iyi birer müslüman olmaya çalıştığını biliyorum. yoksa bu forumda işim ne. bu forumdakileri pckopat aracılığıyla tanıodum ve seviodum zatenSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile
€yw ßeßi$ Big Grin
Sayfalar: 1 2