:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Adınıza Masal Yazılsın......
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
Kendinize ait bir masalınız olsun istermisiniz buyrun......Confusedmiley17:



http://www.adaminsitesi.com/benim_masalim.htm


Yalnız herkes kendi masalını yazacak ona göre....:hihi
BENİM MASALIM
Bir varmış, bi daha varmış, yani anlayacağın çok varmış. Bir gün atilla arabayla yolda giderken evine çabuk ulaşabilmek için (ne acelesi varsa!) bir kestirme yola sapmış. atilla arabayla hızlı bir şekilde giderken arabanın tekerleği patlamış. Yardım çağırmak için çevreyi araştırmaya başlamış. Yolda giderken bir ev görmüş.Çünkü gözü çok keskinmiş. Eve girmiş. Evde yaşlı bir kadın varmış. Bu arabadan anlamaz ama olsun bi şansımızı deneyelim demiş. İçeri girmiş, muhabbet etmiş. Sonra bi ses duyulmuş; karnının sesi.Yaşlı kadın ona yemek hazırlamak için mutfağa girmiş. atilla mutfağa geldiğinde yaşlı kadın bir cadıya dönüşmüş ve onu şişmanlaması için her yeri Kuru Fasulye olan bir eve götürmüş. atilla bir kafese konmuş. Bu arada atilla yandaki rafta bir fasulye bulmuş ve yemeğe çalışırken yere düşürmüş. Fasulye büyümüş ve atilla bulutların üstüne çıkmış. Orada çok büyük bir ev gören atilla , eve girmiş. Evde hığrıye varmış. hığrıye çarpık sarı lavivert kırmızı dişleri olan bir devmiş. atilla devin ayakkabı bağına düğüm atarak onu düşürmüş. atilla hemen evden çıkıp fasulye ağacından aşağıya inmiş. Yolda giderken bir peri görmüş. Peri ona bir etek giydirerek büyük bir Domuz vermiş. Peri onun baloya gitmesini ve bundan sonra atilla adının Sindiatilla olmasını istemiş. Bunun üzerine Sindiatilla , Domuz arabasına binerek ilerlemiş. Sindiatilla cadı ile karşılaşınca, cadı ona mavi bir elma vermiş ve Sindiatilla onu yemiş. Sindiatilla elmayı yediğinde bir kuklaya dönmüş. Sonra cadının üstüne büyük bir ayakkabı, sonra tuğladan oluşmuş bir ev, en son olarak büyük bir vapur düşmüş. Bu arada kırmızı başlıklı kız cadının yanından geçiyormuş. Kırmızı başlıklı kız cadıdaki ayakkabıyı çıkarmış ve kuklaya (Sindiatilla) takmış. Sindiatilla eski haline dönmüş. atilla kırmızı başlıklı kızla beraber ilerlemiş. Bu sırada şemşime, beraber yürüyen iki arkadaşın yanına gelmiş. atilla ona Seni sevmiyorum lan demiş. Bunun üzerine şemşime, evcil hayvanını herkesin üstüne salmış. yılan, herkesi yemiş ve masalda burada sona ermiş. Mutlu Son (yılan için).
SmileSmileSmileSmileSmile
vay uyanık abım benım görunmez yapmıs konuyu:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: demek sındı atılla :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: super bı hıkaye:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vay uyanık abım benım görunmez yapmıs konuyu:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: demek sındı atılla :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: super bı hıkaye:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:

hani senin masalın nerde sersii.....

görelim ölelimmmm.....:hihi :hihi
abı valla bende bu sıte acılmıyo acılsa bende yazıcam ama sans ıste acılmıyor
olum sen varyaaa bittinnnn lennnnnn.....SmileSmileSmile

yalançı herif bi sendemi açılmıyor bu siteee....Smile
yaa valla cılmıyo sındı atılla abım acılsa bende pamukk kartal olur dum ama sans ıste acılmıyouuu.gifuuu.gifuuu.gifuuu.gifuuu.gifuuu.gifuuu.gifuuu.gif
evet ati site açılmıyor yoksa bakacaktım bende hikayeme Smile
ya arkadaşlar ben tıkladım açıyoooo yaaaaaa....Smile

bak şakaysa söleyinn bende kaldırayımmmmm hikayeyi.......
abı valla acılmıyto sıdnı atılla abım nıye saka yapalım
Sayfalar: 1 2 3