:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: 'Barisi SonsuzLuga Ugurluyoruz ..
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Barış Akarsu verdiği hayat mücadelesini maalsef kazanamadı ve geride gözü yaşlı binlerce seven bıraktı

Özel Bodrum Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Servetli ve Başhekim Dr. Bedrettin Ulusoy, saat 23.15’te hastane önünde ortak bir açıklama yaparak acı haberi verdi.

Doktorlar "Maalesef sanatçı Barış Akarsu’yu kaybettik. Yaptığımız tıbbi müdahaleler yeterli olmadı" dediler. Dr. Abdullah Servet, şunları söyledi: "Maalesef bu gece (dün gece) saat 21.00’e doğru Barış Akarsu’nun kalbi durdu ve kalbi yeniden çalıştıramadık. Beklenen bir olay, sonunda böyle bir olay olabileceğini öngörmüştük. Bu 3 gün önce olabilirdi, 3 gün sonra olabilirdi. Maalesef bu akşam meydana geldi. İkinci defa kalbi çalıştıramadık ve Barış’ı kaybettik."

Dr. Abdullah Servet’in Barış Aksu’nun hayatını kaybettiğini açıklamasının ardından sanatçının rol arkadaşı Merve Sevi ve 4 hayranı baygınlık geçirerek acil servise kaldırıldı. Bu sırada hastanenin tüm giriş ve çıkışları basın mensuplarına kapatıldı.

Saatlerdir sanatçının sağlık durumuyla ilgili müjdeli bir haber bekleyen 2 bin hayranı gözyaşlarına boğuldu. Hastane bahçesinden çığlıklar yükseldi. Barış Akarsu’nun genç yaşta hayatını kaybetmesi tüm yurtta da üzüntüyle karşılandı. Geçirdiği trafik kazanın ardından solunum ve kalp fonksiyonları duran Akarsu, Özel Bodrum Hastanesi’nde yeniden hayata döndürülmesinden sonra iyi haber bekleyen milyonlarca insan büyük üzüntüye boğuldu. Genç sanatçının cenazesi bu sabah uçakla İstanbul’a getirilecek.

Ruhi Su ve Cem Karaca hayranıydı

Barış Akarsu 29 Haziran 1979’da Zonguldak’ta doğdu. Çocukluğu Amasra’da geçti. Ruhi Su ve Cem Karaca hayranı olan genç sanatçı üç yıl önce düzenlenen Akademi Türkiye yarışmasıyla tanındı. Ocak 2005’te ilk albümünü piyasaya çıkardı. ’Yalancı Yarim’ dizisinde kamera karşısına geçerek oyunculuktaki yeteneğini ile de gönüllerde taht kurdu. İkinci albümünün hazırlıkları için yoğun bir şekilde çalışıyordu.

CD’deki fotoğrafların sırrı

Bodrum’da geçirdiği trafik kazasının ardından tedavi altına alındığı hastanede dün akşam hayata gözlerini yuman Barış Akarsu’nun dün ilk kez yoğun bakımdaki fotoğrafları ortaya çıktı. Kaza gününden beri Özel Bodrum Hastanesi’nin bahçesinden yayın yapan DHA’nın canlı yayın aracına kimliği bilinmeyen bir kişi zarf içinde CD bıraktı. CD’den Barış Akarsu’nun yoğun bakım ünitesinde çekilen fotoğrafları çıktı. Fotoğrafların 1 Temmuz Pazar günü çekildiği belirtilirken kim veya kimler tarafından çekildiği ise tespit edilemedi. Fotoğrafların bırakılmasından 3 saat sonra ise Barış yaşam savaşını kaybetti.

Genç sanatçıyı yoğun bakım ünitesinde gösteren fotoğrafların bazı internet siteleri ile televizyonlarda yayınlanması üzerine Bodrum Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatı ile inceleme başlatıldı. Hastaneye gelen jandarma olay yeri inceleme ekipleri, Barış Akarsu’nun tedavi gördüğü odadan parmak izi aldılar. Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Abdullah Servet de, "Savcı ile bu işin peşini bırakmayacağız" dedi.



Nazan ÖnceLden Barisa Mektup ..


Öncel, milyonları üzüntüye boğan Barış Akarsu için duygu dolu bir yazı kaleme aldı.

İşte Nazan Öncel’in mektubu;

Bütün nefesimi tuttum, günlerdir ellerim havada Allah'a yalvarıyorum. Belki de Allah benden usanmıştır artık. Aç gözlerini Barış'ım, uyan; hadi nolur uyan. Yaşamak için çok nedenin var. Önce sana hayat veren anneciğin, bu acıya dayanamam diyen babacığın ve bütün sevenlerin için uyan.

Evet, belki hayat zor, belki çetrefilli, belki gereğinden çok acımasız, ama yaşamak her şeye rağmen güzel ve böyle uyumak sana yakışmıyor Barış'ım.

Senin için mümkün olsaydı kalan ömrümün tamamını verebilirdim. Çünkü senin umutların, çünkü senin yarınların, çünkü senin gençliğin var. Öyle ıslak ıslak baktırma, fazladan ağlatma bizi yavrucuğum. Barış ağabeyinin de dediği gibi, Anlıyorsun değil mi?