:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: _yalnıslığa bırakma beni?*_nlr!!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
_yalnıslığa bırakma beni?*_nlr!!

yokluğun varlığından soğuk,varlığından acımasız!yokluğun varlığına düşman,varlığınla kavgalı..umut umutsuzluğun anahtarı;sen sevginin bendeki kağnağı..
sensiz geceler kapkaranlık..geceler bir adım uzakta..sensizliğin sessizliği büyürken içimde;geceler avaz avaz bağırır sevdiğimi..kimim?,neyim?;kaybolur benliğim..uzaklara kaçar çağırsamda gelmez çoğu zaman...
bilmiyorum sevgilim beklediğim sen miydin?yoksa gecelerin çığlığı mıydı?umulmadık,duyulmadık biçimde hissetmediğim bi şekilde duyumsuyorum seni..oysa gecelerde uzak;sende..
akşam çekilir el ayak kalbimde..toplanır düşünür yaptıkLarını azap..beni de sarar mı ızdırap??!sensizlikle yokluğuda hissettiğim her anda nefes alır;adım adım arar boşluğu caddedeki yalnızlık..ne bahar korkutabilir onu ne de kış..ispatı var nasıl olsa ..sensizim yalnızım ve de umutsuz..
_geLsen?!*_
ağlattımmı yoksa ?
Yum demeden yummuştum gözlerimi. Oysa ki, usulca uzatıp ellerini yerinden söktüğün Benim Yüreğimdi. Okşarken sevdanın yeli acımadı hiç kanamadı yeri Bunun için sana teşekkürler sevgili. Sendeyken yüreğim; sahibinden izinliydi. İç cebinde bunca zaman keyifle gezindi Kabul et ki, Ayak sürüyüp te dönmek için geri Hiç tutturmadı.Seni hiç üzmedi değil mi? Demek ki... o artık... itibar'ı iadeyi hak etti. Şimdilerde gördüğüm o ki, giymiyorsun nicedir eskittiğin ceketi. ya İç cebinde ki? Ne olacak şimdi? Tamam... susuyorum sevgili. Kısaca diyelim ki............... bitti. Emaneti aldığın gibi usulcacık koyman için geri yumdum yine gözlerimi Umarım, bu seferde acıtmadan kullanırsın ellerini... Peki...... Ellerin neden ıslak?.. Yoksa.....! ! ! ! !dayanamam söyle.. ağlattım mı seni sevgili.. ?
tesskürrlerrrSmile