:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: bmw
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Yeni BMW 3 Serisi Cabriolet'te AC Schnitzer Farkı
Alman modifiye firması AC Schnitzer tarafından modifiye edilen BMW 3 Serisi cabrio, yapılan işlemlerin ardından daha kaslı bir görünüme ve daha performanslı bir motora ulaşmış.

[/url]


[url=http://imageshack.us/]

BMW 3 Serisi’nin metal tavanlı coupe-cabrio modeli BMW 3 Serisi cabrio, resmi modifiye firması AC Schnitzer tarafından modifiye edilerek hem görünümü hem de performansı geliştirilmiş. 3.0d motoru üzerine yapılan modifikasyonlar sonucundaysa ortaya AC Schnitzer S3 Cabrio modeli çıkmış.

BMW 3 Serisi cabrio’da kullanılan sıralı 6 silindirli 231 HP güç üreten 3.0 litrelik turbodizel motoru, turbodizel motorların kolay modifiye edilmesi sayesine sadece motor kontrol ünitesinde değişiklik yapılarak 265 HP güce ve 550 Nm’lik oldukça yüksek bir tork değerine ulaşmış. Yapılan motor modifikasyonunun ardından spor tip egzoz susturucuları da kullanılarak aracın görünümü ve sportif hissi geliştirilmiş. Yapılan motor modifikasyonun ardından aracın yol tutuşunu arttırmak için 3 Serisi coupe’nin ön ve arka akslarına alüminyum gergi kolları uygulanmış. Ayrıca yine arka aksa takla çubuğu da eklenmiş. Süspansiyon modifikasyonun ardından 3 Serisi cabrio’nun standart lastikleri ve jantları 245/30 R20 ölçüsünde performans lastikleri ve bu lastiklere uygun 20 inçlik çift renkli alüminyum alaşım jantlarla değiştirilmiş.

Aracın dış görünümünde ise ilk olarak AC Schnitzer tarafından 3 Serisi cabrio için özel hazırlanan bodykit uygulamasına gidilmiş. Ön tampon altı spoyleri, yüksek hızlarda ön aks üzerine düşen basınç kuvvetini arttırırken yan marşpiyeler ise görsel olarak 3 Serisi cabrio’yu geliştirmiş. AC Schnitzer cabrio’nun iç mekanına geçtiğimizde ise gümüş renkli karbon parçalar kullanılarak görünümün sportifleştirilmesi ve kalitenin arttırılması sağlanmış. Direksiyon simidinde kullanılan karbon parçaların yanında ön konsol ve kapı içlerinde de bu parçalara yer verilmiş. Ayrıca 300 km/s’lik AC Schnitzer hız göstergesi ile alüminyum pedallar içerideki sportifliği arttırırken, yine alüminyum vites topuzu, el freni ve i-Drive tuşu kaplaması AC Schnitzer S3 cabrio’nun farklılıklarından.
bilgilr için tşkler
sagol tşk........