:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Barış Akarsu komada
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Barış Akarsu komadaMuğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaralanan sanatçı Barış Akarsu'nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.kaza.jpg
Sanatçının tedavi gördüğü özel Bodrum Hastanesinde görevli Op. Dr. Abdullah Servet, gazetecilere yaptığı açıklamada, Akarsu'nun solunum cihazına bağlı olarak yoğun bakımda tutulduğunu kaydetti.
Akarsu'nun kafatasında çok sayıda kırık olduğunu anlatan Dr. Servet, şöyle dedi: ''Hastamızın en yüksek derecede hayati tehlikesi var. Beyin cerrahisinde kafa yaralanmalarının en ağırı. Hasta tam komada geldi. Aynı zamanda kalp ve solunum yoktu. Burada tedaviyle yeniden hayata döndürüldü. Solunum makinesine bağlandı ve kafa tomografisi çekildi. Kafasında ve yüzünde çok sayıda kırık var. Beyin kanaması yok. Yaygın beyin ödemi, beyin eziklikleri var. Bu, ameliyatla tedavi edilecek bir durum değil. Yoğun bakımda tedavisi devam edecek. Anti ödem tedavisi sürüyor. Bu tedavinin sonunda kesin bir şekilde konuşacağız.'' Akarsu'yu ''geri döndürünceye kadar yoğun bakımda tutacaklarını'' anlatan Dr. Servet, ''Beyin, uzunca süre oksijensiz kalmış. Bu travmada beynin uzun süre oksijensiz kalması, ödem oluşmasında ek bir faktör. Felç durumu ile ilgili kısmi bilinç döndükten sonra kesin konuşabiliriz. Beyindeki yaralanma belli bir bölgede olursa, bu yaralanma, bunu oluşturur diyebiliriz. Ancak yaralanma yaygın olduğu için hangi bölgelerde ne gibi etki bırakacağını şu anda söylemek mümkün değil'' dedi.
Dualarimiz Seninle :S
şu haberi de ekleyelim lütfen,Barış abimiz iyileşiyor..kendi kendine soluk almaya başlamış ve kalp ritmi ,tansiyonu normalmiş...dokuları kendi kendine yenileniyormuş...duaalarımız onunlaaaaa....
DuaLarimiz onunLa...
InsALLAH, en kisa zamanda eski sagLigina kavusur...

Tesekürler
CANIMM OOO YAA RABBİM İNŞ. ONU GENÇLİÄžİNE VE BİZE BAÄžIŞLARR..
HER SABAH GELİP İNT. Bİ GELİŞME VARMI DİE BAKIORUM AKŞAM GİDİORUM EVE TVYE ATLIOM VARMI BİŞİ COK ÜZDÜ BİZİ umarımm sağlığına kavusur..
hadii ac gözlerini artıkkk nolurrrrrrSad