:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: nisanlım beni aldattı :((((
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
evt talihsiz bişey tabi senin basına ğelen ama hemen yıkılma üzme kendini bırak o utansın yaptıgından pişman olmustur ama bizde tabi varsa yoksa grurdan yelek ğururumuz askımızdan büyuk senı anlıyorumm
üzüldüm gerçekten..benim bi arkadaşım vardı oda ewliyken aldatıldı sewerek ewlenmişlerdi hemde..ama kader yaaa..giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...unutma..yeni katıldım aranıza banda yer varmı??
İhanet kara bir çiçektir açar insanın yüreğinde. açıldımıda solmayı bilmez solmazda. yalandır tekrar dönmeler yeniden abşlamalar. ihanet varsa bitiyor herşey. bir kere alınmıştık yasak meyvanın tadı. ve yine yeniden ilk fırsatta karasaplı hançeri saplayacaktır sıtına ansızın birden bire çığlıklar içinde bırakarak. ihanet affedilmemli çünkü o çiçek solmaz yürekte.
ben bir erkek olarak aşığım ve dünyanın tüm kadınları bana kardeşimmiş gibi geliyor birtek o hariç. ihanet edeceksem sevmiyorumdur. hepsi bu. ihaneti affetmesin kimse. dönüp yola devam etmeli. geçici yol arkadaşlarına elveda demeli ve gitmeli..
:'(:'(:'(:'(Lanet olsun o insana yaaaa erkek deil mi 3ünden 2si aynı bunların nefret ediyorum hepsindennnnnnnnConfusedmiley13:Confusedmiley13:Confusedmiley13:
...erkek deilmi topu aynı bunalrın salla gitsinn affetme sakın!!
Kız nerdeyse EvLendı Gıttı Big GrinBig Grin:d BunLar Ne dıyoLar..Big GrinBig GrinBig Grin
Ainen SeRSi'm yawBig GrinBig Grin
hana ciddmi aynı kişiylemi evlendi yoksam??
yaw €wLiLik fLn yok Big Grin oLayın üStünden uZun Zaman qeCti Annamında SöLedik Big GrinBig Grin
hade beeee Big GrinBig GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7