:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sensiz bu sessizlikte...
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
sensizbh3.jpg


Sanma ki seni unuttum; kasırgalar kopsa da, ayrılıklar güz yaprakları gibi solup düşse de sen hep yüreğimin en derin derinliklerdesin. Saçmalıkları anımsamam unutum derim, hırçınlıkların da öyle.

Şimdi öyle değilim, sara nöbetleri gibi seni hatırladıkça ağlıyorum ve gözyaşlarımı döker olmuşum kızıl ırmaklara...şimdi gözyaşlarıma başkaları dokunuyor ve acımasızca karışıyor senin hayallerin yerine, sensizken kuduruyorum denizler de dalgalar gibi. Dalgayım şimdi dalgakıran kayalıklarından, deniz feneri yalnız korsanların yolunu aydınlatıyor beni tutuklatıp zindanlara atmaları için! Yıldızlar tanıklıktan vazgeçmiş gibi bulutların ardı sıra gizlenmekte.

Şimdi çılgınca düşlerine vurdum kendimi her yanım kan bere içinde sanki bir savaş sonrasında azat edilmiş bir esir gibi. Ben unutmadım diyorum sen "inanmıyorum diyorsun" ve haklı çıkıyorsun kin mahkemelerin temyiz kağıtların arasından.

Ben pes etmedim diyorum gönül festivallerine dönmüş rüyalarımda, rüyalarımın ne rengi soluk nede efsanesi yıkık sana dair yaşadığım sevdalar üstüne. Sadece ellerim titrer seni hatırladıkça, dudaklarım büzüşür seni kaybetme korkusuyla.

Sanma ki seni unuttum; kasırgalar kopsa da, ayrılıklar güz yaprakları gibi solup düşse de sen hep yüreğimin en derin derinliklerdesin. Saçmalıkları anımsamam unutum derim, hırçınlıkların da öyle.
Emegine yüregine sagLik Canim..
Hersey gönLünce oLmasi diLegiLe
TesekkürLer


Zamansız gidişin çok yıktı beni
İşte, sensiz yaşamayı öğrenemedim daha
Daha sensiz kaç Cuma kim bilir
Belki ben de yanında olmalıyım,hep seninle
Ama seni kim yaşatacak o zaman bedeninde.
Şimdi yaşıyorum seni yaşatıyorum aslında
Her Cuma , gece yarısı zaman
Kulağına geliyor mu bilmem birkaç mısra.
Seni şiirlere anlatıyorum önce
Sonra hep sana okuyorum o şiirleri
Bazen de en sevdiğin şarkıyı dinliyorum
Ya da bana seni anlatan şarkıyı
“Gülbebeğim”
Saol canım..sen sessizlige kapılma emi..Smile
Alıntı:Sanma ki seni unuttum; kasırgalar kopsa da, ayrılıklar güz yaprakları gibi solup düşse de sen hep yüreğimin en derin derinliklerdesin. Saçmalıkları anımsamam unutum derim, hırçınlıkların da öyle.


[COLOR="Indigo"]yüreğine sağlık....

58_dilefkar3yezitvwf3.gif
[/COLOR]
Saol Adem..okuyan gözlerine saglık..