:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Osmaniye'den ikinci şehit!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Osmaniye'den ikinci şehit! Şırnak'ta çatışmada şehit olan Jandarma Komando Er Murat Kahraman'ın (21) memleketi Osmaniye'deki ailesi, acı haber üzerine gözyaşlarına boğuldu... 11421osmaniye_sehit_yakini.jpgFenalık geçiren şehit erin babasına ilk müdahaleyi 112 Acil Servis görevlileri yaptı.


Dün Jandarma Komando Tolga Kargıoğlu'nu toprağa veren Osmaniye bugün de Şırnak'ta şehit düşen Jandarma Komando Er Murat Kahraman'ın haberiyle sarsıldı. Şırnak'ın Doğan köyü Dereler mevkiinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Kahraman'ın Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki baba evine ateş düştü.

Oğullarının şehit haberini alan anne Hatice, baba Mehmet Kahraman ve yakınları sinir krizi geçirdi. Fenalaşan baba Mehmet Kahraman'a evlerinin önünde bekleyen ambulansta müdahale edildi. Haberi alan yakınları ve akrabaları da taziye evine akın etti.


11062007042159.jpg

Kardeşinin ölüm haberini alan Tahir Kahraman, "Teröristleri Allah'a havale ediyorum. Dün kardeşimle görüşmüştük. Morali yerindeydi. Kardeşim şehit oldu" diyerek gözyaşı döktü.
11062007042220.jpg


Şehit olan kardeşinin evin en küçük çocuğu olduğunu belirten Kahraman, diğer kardeşinin ise Mardin'in Derinsu ilçesinde astsubay olarak görev yaptığını söyledi.


11062007042249.jpg

Bu arada şehit Murat Kahraman'ın askere gitmeden önce nişanlandığı, Almanya'da yaşayan nişanlısıyla askerlik dönüşü evlenmeyi planladığı bildirildi.


İHA