:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Terhisine 4.5 ay vardı!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Terhisine 4.5 ay vardı! Tunceli'de PKK baskını sonucu şehit olan İlhan Sağlam'ın, terhisine 4.5 ay kaldığı öğrenildi. 51011sehitizmir.jpg TUNCELİ'nin Pülümür İlçesi Kocatepe Jandarma Karakolu'na PKK'lı teröristlerin yaptığı baskın sonucu şehit olan erlerden İlhan Sağlam'ın, terhisine 4.5 ay kaldığı öğrenildi. Sağlam'ın şehit olduğu haberi, yakınları tarafından uzun süre İsrafil ve Nispet Sağlam çiftinden gizlendi.

PKK'lı teröristlerin düzenlediği hain saldırıda İlhan Sağlam'ın şehit olduğu haberi, İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'ndeki Atatürk Mahallesi'nde yaşayan ailesini yasa boğdu. Acı haberle yıkılan ailenin yakınları uzun bir süre bu haberi anne ve babasından gizledi. Elektrikçilik yapan, bekar İlhan Sağlam'la en son dün gece telefonla görüştüğünü belirten ağabeyi Mustafa Sağlam, “İlhan, ‘Sizleri çok özledim. İzmir'i çok özledim. Bir an önce askerliğim bitsin de geleyim’ dedi” diye konuştuklarını anlattı.
İsrafil ve Nispet Sağlam çiftinin beş çocuğundan en küçüğü olan 21 yaşındaki İlhan Sağlam'ın, ilkokul mezunu olduğu, askerden geldikten sonra kendisine ait bir elektrikçi dükkanı açmak istediği vurgulandı. Terhisine 4.5 ay kaldığı öğrenilen Sağlam'ın ölüm haberi anne ve babasından uzun süre gizlendi.
KOMUTANLAR EVE GELİNCE AİLEYE SÖYLEDİ
Tunceli'nin Pülümür İlçesi Kocatepe Jandarma Karakolu'na PKK'lı teröristlerin yaptığı baskın sonucu kardeşi İlhan Sağlam'ın şehit olduğunu babasından gizleyen ağabeyi Şahin Sağlam, “Komutanlar evin önüne gelince artık daha fazla saklayamadım. Kız kardeşim Lale yeni doğum yaptı kendisinden hala saklıyoruz, bu acıya nasıl dayanırız, bilemiyorum” dedi.
RÜYASINDA GÖRDÜ
Şehit er İlhan Sağlam'ın yengesi Maynur Sağlam, “Kısa süre önce rüyamda, evimizin önüne komutan geldi, elinde Türk Bayrağı vardı. Bayrağın ucu yanıktı bana uzattı, ‘Ne oldu’ dedim, sesini çıkartmadı, bugün İlhan'ımın şehit haberi geldi. Üç kişiyi aynı anda askere gönderdik, birini şehit verdik. Gerekirse 10 tanesini göndeririz, Allah o canilerin belasını versin” diye rüyasını ve duygularını anlattı.
Kardeşinin şehit olduğunu öğrenen abla Mahberi Sağlam ise sinir krizi geçirdi. Ağıtlar yakan acılı abla Mahberi Sağlam, “Geldiğinde iş kuracaktı. Bizi kimseye muhtaç etmeyeceğini söylüyordu” dedi.
Şehit er İlhan Sağlam'ın en son dün (pazar) telefonla görüştüğü ailesine “Üzülmeyin burası güllük güneşlik, rahatım yerinde” diye moral vermeye çalıştığı öğrenildi.
Hürriyet
Allah Rahmet Eylesin Sehitler ölmez Vatann Bölünmez:'( :'(