:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sen Bendin AsLinda...
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sen bensin aslında ama sen bunu bilmiyorsun. Gözüm oldun, dünyadaki tüm güzellikleri görmemi sağladın,dilim oldun en güzel cümleleri söylettin, kulağım oldun dinlettin.Sen hep bendeydin, benimleydin. İçimde şu sol yanımda daima hızlı hızlı atan bir yürektin,yüreğimdin. Beni karanlıktan çıkartan,aydınlığa daim çıkmamı sağlayan bir güneş oldun içimde.. Ne zaman birşeylerden korksam hep sen vardın yanımda, zaten seninleyken hiç bir şeyden korkmazdım ben. Bilirdim senin hep yanımda olduğunu, beni hiç bir zaman bırakmayacağını.. Kendimi güvende hissederdim seninle.




Sen beni tamamlıyorsun. Beni tamamlayan öteki yarımsın..






Senin sevgine sahip olmanın verdiği mutlulukla, elimi uzattığım zaman sana ulaşamayacak, tenine dokunamayacak kadar uzak olsak bile,seninle yaşıyorum.

Şu an seni arıyorum karanlıklarda. Sana sesleniyorum. Sesimi duyuyor musun bilmiyorum ama ben yanımda olduğunu hissediyorum.Tam yanıbaşımdasın. Sımsıcak ellerinle ellerimi tutuyorsun sımsıkı. Öyle sıkı tutuyorsun ki sanki bana birşey anlatmaya çalışıyorsun; 'BİZİ KİMSE AYIRAMAZ..' Avucunun terini hissediyorum. Benimlesin, yine beraberiz. Sanki aramızda onca mesafa birden bire yok oldu. Seninleyim. Seni yaşıyorum...


Eğer bensiz oralarda üşüyorsan BİTANEM, beni düşün. Neden biliyor musun? Ben sensiz üşümüyorum. Çünkü her defasında o sımsıcak kollarınla beni sarıyorsun. Üşümeye fırsat kalmıyor bile. Isıtıyorsun...Gece bensizliğe isyan etme sakın. Ben hep senin yanındayım. Hatta senin haberin bile yok, ben her gece seni öpüp yatıyorum, bensizliği hissetme diye. Bensizliğe alışma diye dualar ediyorum.




birazdaha buyuk yazsann
emeğine sağlık arkadaşım güzel bir paylaşım yüreğimi anlattın adeta