:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: PKK'lının annesine sevgi seli
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
PKK'lının annesine sevgi seli Van’ın Muradiye İlçesi’nde güvenlik güçlerinin gerçekleştirdiği operasyonda ölü ele geçirilen PKK’lı 3 teröristten biri olan Ayhan Örkmez toprağa verildi. 30155terörist.jpgAilesi ve yakınları tarafından Van Devlet Hastanesi morgundan alınan PKK’lı terörist Örkmez’in annesi Sıdıka Örkmez’e büyük ilgi gösterilirken, ağabeyi Orhan Örkmez’in ise kardeşinin tabutunun başında cep telefonu ile görüntü çekmesi dikkat çekti.

Muradiye İlçesi Açıkyol Köyü’nde Jandarma ve Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat şubelerinin gerçekleştirdiği ortak operasyonda, silahları ve mühimmatlarla birlikte ölü ele geçirilen 3 PKK’lı teröristten Ayhan Örkmez, Van’daki Akköprü Mezarlığı’nda geniş güvenlik önlemleri altında toprağa verildi. Devlet Hastanesi morgundan alınarak Van Belediyesi cenaze aracına konulan teröristin cenazesi, polis araçlarının gözetiminde mezarlığa getirildi. Üç renk bir beze sarılı tabut, yakınlarının omuzunda mezarlığa götürülürken, bir grup Kürtçe ‘Şehitler ölmez’, ‘PKK halktır, halk nerede’ sloganları attı.
ANNESİNE YOÄžUN İLGİ
Cenazeye katılanlar, ölü teröristin annesi Sıdıka Örkmez’e büyük ilgi gösterip başına şemsiye tutarken, kadınlar da tek tek öptü. Kürtçe konuşan teröristin annesi Sıdıka Örkmez, kan dökülmesini istemediklerini ve hiç bir annenin ağlamasını istemediklerini söyledi.
Öte yandan teröristin ağabeyi Orhan Örkmez, kardeşinin tabutu başında gözyaşı dökerek, cep telefonuyla görüntü aldı. DTP İl Başkanı Abdurrahman Doğar’ın Kürtçe yaptığı konuşma ve sözde şehitler için bir dakikalık saygı duruşunun ardından, yaklaşık 70 kişilik grup sesizce dağıldı.
Diğer 2 teröristin cenazesi ise halen Devlet Hastanesi Morgunda bekliyor.
Hürriyet