:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: bunun hesabi elbet verilecek
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
cavus2.JPG
kafir9lu.jpg

h1dk84d.jpg
bu kalleslik yeni degil,biz bukadar toleransliyken devammmmmmmmmm etcek..ve biz sadece bunu yapcaz...........desifre edilmisi elden ele anti-reklam edecegiz!belkide bilinclenecekler birseyler yapmak icin belkide hala bon bon bakilacak!!!
en igrenc geleni ise,kendilerine referans vermemiz icin cesitli oyunlarla...bizi salak yerine koyup anket duzenlemeleri!!!dunya onlara evet aferin derse biz hakliyiz diycekler ,kuklalarinin zaferiyle!
hayir derse,biz hakliyiz...size sorduk ama kimin umrunda bizi baglamaz!biz alayinizla alay geciyoruz,takilin bize !!!
eger,erkeklerse...o caniligi yapmadan anket duzenlesinler...alsinlar agizlarinin payini,kirsinlar ki?larini otursunlar!!!onlar bizans oyunlarini oynamaya devam etsinler...biz hep turk polisi gb olay bitince,merak etmeyin sizler icin insanlik icin burdayiz der ozrumuzu ifade ederiz

Yorum yapmayı bile yediremiyorum artık böyle hareketlere; onlar kendilerine bu iğrençlikleri yakıştırıyor olmalarıyla gerek bırakmıyorlar zaten bir yoruma...
cesur kardeşim cesaretini ve paylaşımını yürekten kutluyorum
Başarısızlık İsrail'i karıştırdıİsrailli askerler, Hizbullah karşısındaki başarısızlık nedeniyle hükümetle genelkurmayı ağır şekilde suçladı. Askerlerin yayınladıkları bildiride "Bir hiç uğruna savaştık" ifadesi kullanıldı. İşte İsrail askerlerinin isyanı:İsrail Genelkurmay Başkanı Dan Halutz, 12 Temmuz’da başlatılan Lübnan saldırısının 3’üncü gününde “Hizbullah’ın muharebe gücünün yüzde 60’ını çökerttik. Yakında zafer bizim olacak” dedi. Ancak 34 günlük çatışmaların son saatlerinde bile Hizbullah, roket yağdırmaya devam etti. Çoğu asker 117 İsrailli öldü, 4 bin kişi yaralandı. Ateşkes ilanından dakikalar sonra Hizbullah “İsrail çöktü. Zafer bizimdir” açıklaması yaptı. Hizbullah’ın etkisiz hale getirilememesi İsrail’i karıştırdı. Başbakan Ehud Olmert ve Savunma Bakanı Peretz’in istifası istenirken, İsrailli askerler Genelkurmay’a karşı ayaklandı.

DERHAL SORUŞTURMA AÇILSIN
Lübnan harekatına katılan İsrailli askerler dün bir açık mektup yayınlayarak, “Operasyonun başarısızlığının sorumlusu olan askeri ve sivil yetkililerin cezalandırılmasını” talep etti. Mektubun altına çoğu yedek asker olmak üzere yüzlerce genç subay imza attı. Haaretz gazetesinde yayınlanan mektupta şu ifadeler yer aldı:

“Cepheye gönderildiğimizde eşlerimizi, çocuklarımızı, kız arkadaşlarımızı ve ailemizi geride bıraktık. Aklımızda ‘İsrailli ler’in hayatını koruduğumuz’ düşüncesi vardı. Ancak amacı belli olmayan savaşta görevler iptal edildi; profesyonel olmayan kararlar alındı. Hatalar yüzünden arkadaşlarımız öldü. Bu savaşa olan inancımızı sorgulamamıza yol açtı. Yönetim kadrosunun elinde hazırsızlık dışında ne vardı? Biz buraya bir hiç uğruna mı gönderildik?

HEDEF BELLİ OLSUN
Biz savaşçılar ile yönetim arasındaki güven bunalımı bu savaşla ilgili kapsamlı bir soruşturma açılmadan aşılamayacaktır. Bundan sonra da göreve çağrıldığımız zaman tereddüt etmeyeceğiz, ancak bu görevin gerçekten açık hedefleri olduğunu bilmek de isteyeceğiz.”

Genelkurmay Başkanı Dan Halutz protestoların hedefi oldu. Halutz’un yaptığı bir konuşmayı dinleyen askerler, “Savaşı senin yüzünden kaybettik” yazılı bir pankart açtı. Askerler “Hatalar sürerse bir sonraki savaşta, cepheye gelecek asker bulamayacaksınız” sloganları attı.
Uzmanlar 1973 Savaşı’ndaki başarısızlık sonrasında askerlerin başlattığı protestolar sonrasında hükümetin devrildiğini hatırlatarak, “İsrail aynı tehlikeyle karşı karşıya” yorumunu yaptı.
bir hic yuzunden baslatilan savas............peki katliam!!bi hic yuzunden miydi?
ABD'nin desteklediği İsrail katliamlarına devam ediyor
israil_1.jpg







İsrail'in Lübnan saldırısında şu ana dek 120'den fazla sivil öldü. Füzeler sivil bir otobüsü vurdu. Olay sonrası çekilen görüntüleri 'sansürsüz' yayınlıyoruz.
İsrail hava kuvvetlerinin Lübnan'ın güneyine düzenlediği saldırıda en az 23 kişi öldü.
İsrail'in bölgenin saldırıya hedef olabileceği uyarısından bir kaç saat sonrasında savaş uçakları Sur kentine hava akınları düzenledi
Kentte 16 kişinin hayatını kaybettiği bildiriliyor.
Savaş uçaklarının hedef aldığı sınır bölgesindeki bir köyde de 7 kişinin öldüğü açıklandı.
Ölenlerden beşinin Kanada vatandaşlığına da sahip Lübnanlılar oldukları bildirildi.
İsrail'in Sur kentinde sivil savunma ekiplerinin kaldığı bir binaya düzenlediği hava saldırısında onlarca kişi yaralandı.
İsrail saldırılarının başladığı çarşamba gününden bu yana 120'den fazla Lübnanlının öldüğü belirtiliyor.

Lübnan televizyonun verdiği habere göre Hizbullah İsrail'e ait F-16 tipi savaş uçağının düşürdüğünü duyurdu...
AB'den çifte standart
"AB: "İsrail'i Kınayamayız"

ab1.jpg
AB, Lübnan'da aralarında çocukların da bulunduğu onlarca masum insanı öldüren ve Beyrut havaalanını bombalayan İsrail'i kınayamayacağını açıkladı
AB, ''Lübnan'da aralarında çocukların da bulunduğu onlarca masum insanı öldüren ve Beyrut havaalanını bombalayan İsrail'in neden kınanamadığını'' açıklayamadı.
AB Komisyonunun günlük olağan basın toplantısında çok sayıda uluslararası gazeteci, Dış İlişkiler Sözcüsü Emma Udwin'e, İsrail askerlerini kaçırdığı için Filistinliler ve Hizbullah'ı kınamakta tereddüt etmeyen AB'nin, İsrail söz konusu olunca ''neden sadece sükunet çağrısı yapabildiğini ve kınama kelimesini hatırlayamadığını'' sordu.

Önce ''Lübnan'daki durumun uluslararası hukuku ilgilendirdiği'' ve ''kendisinin hukuk uzmanı olmadığı'' gerekçesini ileri süren Udwin, çocukların öldürüldüğü ve komşu ülkenin uluslararası havaalanının bombalandığı İsrail saldırılarının hatırlatılması üzerine, AB Dönem Başkanlığının bu konuda muhtemelen bu akşam bir açıklama yapacağını bildirdi.

SÖZCÜ ELLERİNİ İKİ YANA KALDIRMAK YETİNDİ

AB dışişleri bakanlarını buluşturan Genel İşler ve Dış İlişkiler Konseyinin de önümüzdeki hafta Brüksel'de yapacağı toplantıda konunun geniş çaplı ele alınacağını ve AB politikasının şekilleneceğini belirten Udwin, ''Önceden bir yargıda bulunmak istemiyorum'' dedi.

Çok sayıda gazetecinin ısrarla ''AB'nin İsrail'i neden kınayamadığını'' sorması üzerine basın toplantısını yöneten AB Komisyonu Başsözcü Yardımcısı Pia Ahrenkilde Hansen, ''kınama konusunda'' soru sorulmamasını isterken, Dış İlişkiler Sözcüsü Udwin, ellerini iki yana açarak yapabileceği bir şey olmadığını anlatmaya çalıştı.
Onbinler İsrail'i lanetleyerek,
Filistin halkına destek verdi

filistin1.jpg
İsrail'in insanlık dramına dönüşen Filistin'deki kanlı saldırıları İstanbul'da tel'in edildi. Saadet Partisi tarafından Abide-i Hürriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde İsrail ve ABD karşıtı sloganlar atıldı.

Mahşerî kalabalığın hep bir ağızdan okuduğu İstiklal Marşı'nın ardından konuşmalara geçildi. Genel Başkan Recai Kutan, Türkiye'nin İsrail ile siyasî ilişkilerini kesmesini istedi. Telekonferans yöntemiyle coşkulu kalabalığa seslenen eski Başbakan Necmettin Erbakan ise İsrail'in, Gazze'de yaşayan Müslümanları yok etmek için vahşet sergilediğini belirtti. Filistin Başbakanı İsmail Haniye de mitinge telefon aracılığıyla katıldı. Haniye, 1Sizin duruşunuz bizim için büyük anlam ifade ediyor. Mescid-i Aksa'nın temsilcisi olarak bütün ruhumla sizlerle beraberim" dedi.

Saadet Partisi ve 53 sivil toplum kuruluşunun düzenlediği 'İsrail'i tel'in, Filistin'e destek' mitingine Türkiye'nin değişik bölgelerinden gelen vatandaşlar katıldı. Öğle saatlerinden itibaren Çağlayan meydanına toplanan mahşeri kalabalık, dev bir Filistin bayrağı açtı. Sık sık "Filistin canımız, feda olsun kanımız", "Ankara uyuma Filistin'e sahip çık" sloganları atıldı. Vatandaşlar, Türk bayrağı, Saadet Partisi bayrağı ve mitinge destek veren sivil toplum örgütlerinin flamaları dışında bayrak açılmaması konusunda zaman zaman uyarıldı. Organizasyona Saadet Partisi'nin yanı sıra aralarında Anadolu Gençlik Derneği, Askon, Dünya Ehlibeyt Vakfı, Devrimci Sosyalist İşçi Partisi İHH'nın da bulunduğu 53 sivil toplum örgütü destek verdi. Mitinge katılan vatandaşlardan Mustafa Işık (70), Bilecik Söğüt'ten geldiğini belirterek "Filistin işgal altındayken Türk halkı seyirci kalamazdı. Onun için buradayız" dedi. Henüz yeni dünya evine giren Gülhan-Kadir Ülger çifti gelinlik ve damat elbiseleriyle Abide-i Hürriyet Meydanı'nda hazır bulundu. Yeni evli çift, "Mutlu günümüzde acılar yaşayan insanları hatırlamak için buraya geldik." şeklinde konuştu. Kalabalık daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.
israil_1.jpg


İsrail'in Lübnan saldırısında şu ana dek 120'den fazla sivil öldü. Füzeler sivil bir otobüsü vurdu. Olay sonrası çekilen görüntüleri 'sansürsüz' yayınlıyoruz.
(iyide bana bu kamyonet gibi geldi????)
Sayfalar: 1 2