:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: düşünen adam düşünmekten vazgeçerse
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Düşünen Adam ne düşünüyor? Neden böyle bir soru soruyorum? Nasıl olsa herkes kendi düşüncelerini düşünmeye ve aktarmaya başlayacaktır. Evet belki de insanların neler düşünmesi gerektiğini ve kendilerinin bilinç altındakilerini biraz olsun düşünlereini sağlıyoruz.

Hepsi veya biri, sonuçta Düşünen Adam'a bakan herkes kendinden bir şeyler bulur ve kendi düşüncelerini bir ayna gibi Düşünen Adam'ın suretinde okur. O kimi zaman çok muhtaç olduğu ama bulamadığı anne sevgisinin, şefkatinin nasıl birşey olduğunu, kimi zaman hayalimdeki sevgiliyi ya da karşılık beklemeden delicesine sevdiği sevgilisini, bir türlü kavuşamadığı...Vedalarla geçen demlerini, kimi zaman bir liderliği, kimi zaman en çok sevdiği müzik dinletisini veya bir enstrümanın tınısını, kimi zaman özgürce oyunlar oynadığı çocukluk yıllarını veya acılar içinde geçengençlik dönemlerini düşünüyor.

Düşünen Adam neyi düşünürse düşünsün o sonuçta hep acı çekiyor, ruhu kanıyor. Kaybettiği gözyaşlarını arıyor, bir teselli, şefkat bulab,lmek için. Sıcak bir elin dokunmadığı bir öpücüğün bile konamadığı yanaklarını sıcak iki damla gözyaşının okşamasını bekliyor.

Hayatta kalır ya da çıldırmazsam bana sevgiyi ve şefkati öğretsinler, diye. Sonra birden ama ben hiç sevgiye alışık değilim, hiç sevgi alışverişinde bulunmadım, acaba yine kendi içime mi saklasam, diye düşünüyor ve düşündükçe derinliklere dalıyor. Müsaade ederseniz şimdi de ben sizlere sormak istiyorum:

Düşünen Adam düşünmekten vazgeçerse, birden başını kaldırırsa ne yaparsınız? O zaman sizler ne düşünüyorsunuz?