:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Flaş!. Şırnak'ta 6 şehit
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Flaş!.:'( :'( :'( :'(



Şırnak'ta 6 şehit Şırnak'ta mayın patlaması sonucu 5 güvenlik görevlisi şehit oldu, 9 yaralı var.
2411400yangin.jpg


Şırnak'da Bestler Dereler mevkiinde mayın patlaması sonucu 3'ü uzman çavuş, 2'si er toplam 5 güvenlik görevlisi şehit oldu, 9 güvenlik görevlisi yaralandı. Van' da ise Özalp ilçesinde bir asker, keşif ve gözetleme faaliyeti sırasında meydana gelen kazada şehit oldu.
Siirt 3. Komando Tuğay Komutanlığı'nda görevli olan ve Şırnak Çelik Jandarma Karakolu'nda arama ve tarama faaliyetleri sırasında mayına basan 3 uzman Çavuş ve 2 er şehit oldu.
Van Valiliğinden yapılan açıklamada ise, dün akşam saatlerinde, Özalp ilçesindeki Harabekışla Hudut Takım Komutanlığında görevli er Ökkeş Onaylı'nın, sınır hattında katıldığı keşif, pusu ve gözetleme faaliyeti sırasında meydana gelen kaza sonucu yaralandığı kaydedildi.
Olayın bildirilmesi üzerine Jandarma Asayiş Komutanlığı tarafından tahsis edilen helikopterin, sağlık ekibiyle birlikte bölgeye gönderildiği, olay yerinde yapılan müdahaleye rağmen Onaylı'nın kurtarılamadığı belirtildi.
AA
VATAN SAGOLSUN!!! şehitlerimizin kanıyla kurulan bu vatan elbette şehitlerimizin kanıyla korunacaktır. Şehit olan kardeşlerimize Allahtan rahmet ailesine başsağlıgı dilerim. :'(
ankaraaki olay simdi bu:'(:'( :'( sehitlerimize Allahtan rahmet ailesine başsağlıgı dilerim
arkadaşlar bende şırnakta askerligimi yaptımmm oralar gerçekten çok tehlikeliii gecelerii dagların tepesinde nöbet tutmak ölümle burun buruna gelmek demektirrr allahtan tüm şehitlerimize rahmett ailelerinede başsaglıgı diliyorumm konuyu açan arkadaşda saolsunnn bunlar önemli şeylerrr çünküü içimizdeki askere gidecek olan arkadaşlarımızada dikkatli olmaları gerektigini en güsel şekilde anlatıyorrrr .....